Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - kac

qac

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: kac
Admin banujący: Death Nothe :>

Serwer: cod mod 201
Data zdarzenia: 16.04.2022 ok. 12:30
Opis sytuacji: Postanowiłem se pograć chwile, bo zapierdziel świąteczny i dostałem tak o perma za niby cheaty wh,esp itp, że niby słaby setting, a gram czysto. A z tym wh to wgl hit, bo nawet słuchawek nie zakładałem. Się dziwiłem trochę że odrazu instant perm zamiast ss'ów, no ale ok.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=64
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www18.zippyshare.com/v/0A63DJN3/file.html

• Użytkownik

To są sytuację za które postanowiłem cię zbanować.

masz  @ FeriX.

Cytując "bo nawet słuchawek nie zakładałem." także nie mogłeś słyszeć ze ktoś idzie :) 

04:33 - celujesz w nogi przeskok na głowe 
od 05:25 do 05:30 - zauwazyłeś kogoś przez ściane celownik odrazu na wysokośc głowy , namierzało ci gościa drugiego który wchodził do pomieszczenia przez ścianę, a ty przekierowałeś celownik na tego pierwszego 
8:21 - Dziwna sytacja celownik ciągle na burzchu jakbyś go nie mógł ruszyć 
10:55/56 - przytulasz się do ściany i odrazu wcelowany wychdozisz w przeciwnika 
14:20-23- Fakt leciał granat ale ty odrazu wcelowany w miejsce gdzie stał gościu, wyszedłeś praktycznie strzelając do niego
15:59/16:00 - Przekierowałeś celownik na przeciwnika odprowadziłeś go do drzwi jak tylko go zobaczyłeś otworzyłeś ogień 
18:08/18:12 - Dziwnym trafem się cofnąłeś gdy sekunde pózniej wybuchł granat , i odrazu wcelowałes się na wbieg przeciwnika 

Edytowane przez DeathNothe
  • Użytkownik

No to teraz ja 

4:33, przecież tam było na wysokości klaty/głowy wiec nie wiem co ty piszesz, wgl na demku ledwo co go widać, gdzie normalnie było widać trochę głowy i ciała.

5:25 normalne celowanie jak chce z prefa wychylić w drzwi, lecz zbytnio w przejście nie trafiłem przy wychylaniu bo nie mam wyczutej tej mapy i peeków XD

8:21 Nie no serio takie coś patrzysz? XD, że potrafię recoil opanować. a i tak przy końcu on mi już odbiegł do prawej, wiec ten punkt z dupy

10:55 przytuliłem się do ściany bo chciałem przeładować broń i widziałem ze tam mój jest, a nie wybiegłem tak bardzo wcelowany w przeciwnika a miałem celownik w miarę blisko, znów na siłę punkt

14:20 U mnie widziałem normalnie jak przechodził na lewo stronę, zanim się przytuliłem do ściany, wina demka.

16:00 Okeej? Przyznam to dość dziwne było, no nie mogę nic więcej napisać jak czysty przypadek

18:08 No bo tam często granaty lecą to nie będę tam stał nie wiadomo ile, to od razu się wróciłem, nie raz już na tej mapie od granatu tak zginąłem, a i tak w miedzy czasie patrzyłem taba i chłop mi od razu wychylił którego się nie spodziewał, bo kilka sekund temu tam stałem

Z takich bardzo konkretniejszych dowodów to tylko w 16 minucie, bo to dość dziwne było, ale w csie takie przypadki się nie raz zdążają. Zresztą sam byłem kiedyś adminem to wiem. Może te sytuacje też mogły wystąpić, bo mam po parę tysięcy godzin w tej grze, to już mam mniej więcej wyczute timingi czy picki. No co więcej mogę napisać, liczę na UB.

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]