Użytkownik loren Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Tytułowy błąd z wyświetlaniem frakcji przy wyborze klasy występuje co którąś mapę - ciężko jest mi to określić, nie ma co do tego zasady. Na zrzucie ekranu w podmenu "1. Normaln" do wyboru pojawia się tylko klasa Assasin. Pozostałe klasy wyświetlane są pod prawidłową nazwą. Drugą rzeczą, którą chciałbym zgłosić jest Medyk, który nie jest możliwy do wybrania jako grywalna klasa pod komendą "/klasa". Występuje on za to w menu "/klasy", gdzie można zobaczyć jego statystyki oraz umiejętności. W spoilerze wspomniany wcześniej zrzut ekranu błędu. Spoiler Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez loren 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 @ ReseT @ Jacek_ss2 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 16 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 To dzieje się od zawsze, klasa którą grało się najczęściej przed resetem leveli znajduje się pod nr 1. Normaln - w tym wypadku Assasin. Klasę medyka normalnie można wybrać pod numerem 3. Premium (/sklepsms) Nie zawsze dzieje się tak, że klasy grane występują pod numerem 1. Lecz nie jest to większym problemem wybrać klasę z normalnej numeracji. Klasę medyka sprawdzę jak będę miał dostęp do gry, aczkolwiek wczoraj widziałem na mapie Ss2 około godziny 18stej jak były rozłożone apteczki na T1 nad respawn. Jedna klasa ma apteczki czyli medyk, ktoś grał tą klasą także wydaje mi się na ten moment, że klasa działa. Sprawdzę to jak będę w domu. Proszę o nie zamykanie tematu, zamknę jak rozwiążemy ten problem lub wątpliwości. Dzięki za informację Loren Edit. W komendzie /klasy występują opisy wszystkich klas, a w komendzie /klasa wybór klas . 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik loren Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Odniosę się do odpowiedzi @ ReseT Cytat Klasę medyka normalnie można wybrać pod numerem 3. Premium (/sklepsms) Osobiście nie mam wyświetlonego Medyka w tym podmenu. Spoiler Cytat Klasę medyka sprawdzę jak będę miał dostęp do gry, aczkolwiek wczoraj widziałem na mapie Ss2 około godziny 18stej jak były rozłożone apteczki na T1 nad respawn. Jedna klasa ma apteczki czyli medyk, ktoś grał tą klasą także wydaje mi się na ten moment, że klasa działa. Dwie apteczki według opisu posiada również klasa [P] Mistrz Surfa. Nie spotkałem się jeszcze, aby ktoś korzystał z Galila, czyli broni, którą posiada Medyk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 @ ReseT @ Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 19 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Klasa medyk nie jest wgl dostępna w wyborze klas, kolejny błąd do naprawy. Póki co nie mamy kontaktu z właścicielem serwera, więc zapisuje to do spraw serwera w odpowiednim dziale na serwerze Surf, który znajduje się tutaj: Dziękuję na ten moment za wszystkie zgłoszenia. Temat zamykam, reszta pojawi się w załączniku wyżej. Pozdrawiam 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 19 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi