Użytkownik DeathNothe Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nick: Death Nothe Z jakiej rangi rezygnujesz?: Support serwera / admin cod mod 201 Powód rezygnacji: Hej , słowem wstępu chciałbym podziękować @ Shoter @ Mlynek za współpracę. Jak i całej ekipie z serwera. Powód mojej rezygnacji wielu osobą jest znany, a mianowicie brak jakiejkolwiek pracy przy serwie, Od resetu nie zostały poprawione kluczowe błędy , randomowi gracze znaleźli luki w których mają dostęp do "amxmodmenu" , do bugów dzięki którym mają vipy/premki na zawsze. Co shoterowi było zgłaszane wielokrotnie. Serwer jest zaniedbany i nikt nie spieszy się żeby zostało cokolwiek zrobione , a o forum też już nie wspomnę. Chciałem pomóc przy rozwoju serwera , ale na tyle błędów zgłoszonych nie zostało poprawione 95% rzeczy. Od siebie powiem jeszcze tyle że nie mam ochoty świecić oczami na forum i przed graczami że to i to będzie zrobione. Ponieważ nic nie będzie i nie jest robione na bieżąco. Reset nie wyszedł, przez co gracze powinni dostać jakąś rekompensatę. Kontaktu z opiekunem brak , co jakiś czas pojawia się shoter który w plikach się nie bawi. Chciałbym poprosić @ Trivor @ Dusia abyście przyjrzeli się serwerowi , i być może wy coś doradzicie co mają z nim zrobić. Bo jak tak dalej pójdzie ten statek pójdzie na dno, a już jest w połowie zatopiony. Obiecywałem że jeśli nic się nie zmieni ja opuszczę ten statek , i jak mówiłem tak się stało. Nadmienię że na serwie widać dużą aktywność ponieważ jest to jedyny COD MOD na rynku na którym da się grać, ale konkurencja nie śpi ! i rośnie w siłę @ Admin CS 1.6 Cod 201 wam chciałbym również bardzo podziękować za spędzone chwilę razem na serwie/ts jesteście super ! Oczywiście z serwera nie znikam będę aktywny. Dziękuje , Pozdrawiam Death Nothe. 3 3 9 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @ Shoter @ Mlynek flagi. 2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi