Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Awans/Degradacja: Degradacja Nick: @ Kamerdyn Z rangi: Starszy admin Na rangę: Użytkownik Powód: Dawałem ci mnóstwo szans, popełniłeś wiele błędów na które przymykałem oko bo byłeś od początku założenia prze ze mnie serwera. Lecz pewnych reguł nie można tak olewać jak ty to robisz, mówię tu o braku kultury,brak zaangażowania z twojej strony nawet inni admini na ciebie mi piszą to tak już nie może być kolego. Wróć jak ochłoniesz i odpoczniesz bo nie wiem czemu nie wziąłeś urlopu (chyba nigdy) skoro tak się wypaliłeś ... to wystarczyło napisać w dziale o Urlop. Ps. Sory ze tak się rozpisałem ale wolałem żeby akurat ta osoba wiedziała bo zawsze mi pisze jaki to ja jestem zły i nie dobry że nie wytlumacze itp więc napisałem ci wszystko mam nadzieję że zrozumiesz oco mi chodzi i innym ludziom na serwie i wrócisz 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kamerdyn Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) I bardzo dobrze nara Ps wallper idź tam dupke wylizac za range Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Kamerdyn 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi