VIP CLYDE Opublikowano 28 Kwietnia 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Twój nick: CLYDE Nick oskarżonego: ogólnie Powód skargi: ubteam nie ma regulaminu? Opis sytuacji: czy ubteam może grać na serwerach na innych kontach? (multikonto) bo jakoś nikt się o to nie czepia, a admini nie mogą niby. Data i godzina zdarzenia: Cały czas Miejsce zdarzenia: serwery Dowody: bany ubt SAD Coś od siebie: Podobno każdy admin ma mieć taki sam nick na forum jak i na serwerze. Skoro ubteam mając takie flagi by banować innych, też powinni takowe mieć? Bo moja skarga raz była odrzucona pod pretekstem, iż ubteam też działa jak admin i jak ktoś łamie regulamin, to ubteam może go zbanować a tutaj mamy już 20 ban gracza SAD, który ciągle ma bana na innym koncie. więc jak to jest @ Trivor ? multikonto spoko? 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) No elo Od zawsze było mówione, że tylko i wyłącznie admini serwerów muszą mieć zgodny nick na steamie jak i na forum. Jest to w końcu dla nas ułatwienie, żeby wiadomo było, który delikwent dał bana. Jeśli chodzi o multikonta... Na forum nie mam żadnego, a na serwerach w regulaminie była tylko o tym mowa na awp2, na którym na nich nie grałem. Ostatnio zostałem ładnie poproszony przez Andrzejka o nieużywanie ich i została wprowadzona zmiana na awp1. Nie wiem czy kojarzysz byłego admina @ kowal , który jak najbardziej grał na multikontach i dostawał tam jakieś bany. Nikt się do niego nie czepiał, więc nie mam pojęcia co ty sobie ubzdurałeś w tej główce. A Jak już mowa o flagach, niech ktoś się nimi zajmie. Na serwerze A można opiekuna czy też właściciela wyrzucić, a na serwerze B nie można nawet afczącego admina dotknąć. Ban został nadany na moje główne konto. Immunitetu nie ma i każdy może mnie zbanować + po banie nie ma takiego czegoś, że dostaje insta UB tylko czekam określony czas na rozpiski. Jestem traktowany jak normalny gracz ,więc co ci do tego czy dostaje jakiegoś bana czy też nie. I nie wiem gdzie ty tu masz 20 banów ciągle na innym koncie 😎. 2/3 konta na krzyż i zmieniane Nicki. Pozdrawiam Dziadka Klajda Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez SADZIK 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Kwietnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Ubt to nie admin serwera, my tylko mamy flagi admina po to by ewentualnie banować cheatrów (można też zareagować na łamanie regulaminu jeśli nie ma aktualnie admina). 10 godzin temu, SADZIK napisał: A Jak już mowa o flagach, niech ktoś się nimi zajmie. Na serwerze A można opiekuna czy też właściciela wyrzucić, a na serwerze B nie można nawet afczącego admina dotknąć. To wszystko zależy kto ma jakie flagi i "immunitet" na danym serwerze. Jeżeli twój immunitet jest większy bądź równy danej osobie, będziesz mógł jej zrobić co chcesz (o ile masz odpowiednią flagę), natomiast jeżeli twój immunitet jest mniejszy, nie możesz takiej osobie nic zrobić, nawet dać kicka za afk (w konsoli wyskakuje, że nie możesz targetować tej osoby). Ewentualnie, nie masz flagi do kickowania, ja np. na m/c nie mam flagi do slapowania (w konsoli wyskakuje, że nie masz dostępu do tej komendy). Fajnie jak by @ Andrzej. posprawdzał czy wszędzie jest tak samo. Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Drako 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 na niektórych serwerach są poblokowane komendy typu slay slap. immunitetu nie ma. Co do nicków, ubt moze miec różne aby nikt się nie połapał, ale multikont pod zadnym pozorem nie mogą tworzyć. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi