Użytkownik Placuś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 1. Nick: Placek 2. Wiek:18 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Placek/54.38.135.53:27015/ 4. Twoja znajomość zadań strażnika: dobre Pełniłem 2 razy taką funkcje 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś się ?:Tak 6. Doświadczenie: Małe ale zdobędziesz w trakcie 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paat Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) +wiek +/-Gt +Miły do pogadania -skladka -Doświadczenie Na tak Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Paat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 +/-GT -składka -doświadczenie (małe) +wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 XDDD -wiek (kłamiesz z wiekiem ) -gt co to ma kurwa być XD ( w tym tygodniu za dużo nie zagrałeś to na serio dobra aktywność) +/-Doświadczenie (wątpię że pełnilesz te funkcje) I regulamin to wielkie ? Bo jak jeszcze grałem w te jb to go nie umiałeś -------------------------------------------------- Jak te podanie zostanie przyjęte no na serio beka z tego jb -------------------------------------------------- 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mentolek Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 22 minuty temu, WallPeR napisał: XDDD -wiek (kłamiesz z wiekiem ) -gt co to ma kurwa być XD ( w tym tygodniu za dużo nie zagrałeś to na serio dobra aktywność) +/-Doświadczenie (wątpię że pełnilesz te funkcje) I regulamin to wielkie ? Bo jak jeszcze grałem w te jb to go nie umiałeś -------------------------------------------------- Jak te podanie zostanie przyjęte no na serio beka z tego jb -------------------------------------------------- Odnosząc się do twojej wypowiesz można powiedzieć słynne "XD". Wiek został potwierdzony, więc w czym problem? Zajmij się sobą, i nie starają się wytykać komuś czegoś, o czym nie masz pojęcia. Wracając do podanie: +/- GT - Doświadczenie + Wiek Można dać szanse, więc jestem na tak. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 1 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi