Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @ Kacperek [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Nie posiadam, umiejętności wystarczają [P] Czemu faworyzujecie Torri? [O] Nikt nie faworyzuje @ Torri , chyba że chodzi o mój boosting service w lidze, to ta [P] Czy traktujecie normalnie Sugarrego? [O] Jak najbardziej, @ ohSugarry jest bardzo miło traktowany. [P] Dlaczego jesteś tak tajemniczy na sieci? [O] Nie wiem o czym mówisz, tajemniczy to ja nie jestem, nie udzielam się po prostu kiedy nie trzeba [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt? [O] Napewno będzie to @ HABUDDA (tak, ten debil ) oraz @ Torri [P] Czy flirtujesz z Torri? [O] Pozostanie to tajemnicą, może kiedyś się dowiesz [P] Kto jest w Twojej paczce? [O] Marlboro czerwone albo goldy, zależy od pogody [P] Czy dobrze Ci na obecnych posadach? [O] Jasne, że tak @ ohSugarry [P] Preferujesz maka czy kfc? [O] kfc better, kiedy mam ochote na mocne sranie to coś ostrego dobrze jest zjeść, chociaż maczka też lubie [P] Które imię jest ładniejsze? Sebastian czy Dawid? [O] żadne z nich mi się nie podoba xd [P] Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [O] Jak najdalej od Ciebie sugarku [P] Kto/Co najbardziej Cię denerwuje? [O] Wszyscy mnie denerwujecie, ale jesteście na równi, chociaż lubicie robić zawody, kto bardziej, obecnie wygrywa @ Torri , powodzenia [P] Pracujesz gdzieś? [O] Tak, Boosting service w ligusi [P] Jak było naprawdę? *Kochać* Torri czy Ahri? [O] Jak kochać, to jasne że @ Torri , a nienawidzić Ahri [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] trip na urugwaj z @ HABUDDA @ HABUDDA [P] Ile dałeś w łapę? [O] Tego nie dowie się nikt [P] Kto był lepszym supportem om1? Andrzej czy Anox? [O] Zależy od skali w jakiej mierzymy tą dwójkę, Andrzej lubi dłużej nie odpisywać, ale za to obydwoje lubią spierdolić coś tak samo, więc wygrywa Andrzej 2;1 [P] Co sądzisz o poprzednim opiekunie z twojego serwera? [O] Sądze o nim to samo co o pewnym właścicielu serwera, nie darze go sympatią [P] Wyrobisz kiedyś minuty na awp i arenkach? [O] Jo, kiedyś się wyrobi @ ZwYroL [P] Masz nick Lemon bo uwielbiasz lemoniadę? [O] Tak, dokładnie [P] Rozwiążesz to? [(x2−1)2x4−2x2−3∗(x2−3)+4x2x2+1]:x3−x2+x−1x−1=? [O] Nie, dzięki [P] Czy ktoś Ci się z sieci podoba? [O] Jasne, że tak [P] Jak oceniasz naszego faperka jako UBT? (Osobiście brałbym go w uliczce) [O] Super się spisuje, życze @ taperontko;^) jak najwięcej sukcesów w życiu [P] Czy inni wiedzą że wolisz chłopców? (Tak lub nie) Nie wolę chłopców, sory, musisz szukać dalej swojego wybranka [P] 2+2x2=? [O] Wynikiem są moje minuty na arenkach i awpach tygodniowo. @ To1rw [P] czym zajmujesz sie na co dzień? [O] denerwowaniem każdego, kogo napotkam [P] W jakie gry najczęściej grasz? [O} hmm, lista jest długa, ale ostatnio liga, cs, valorant i samoloty z @ HABUDDA (war thunder ) [P] Ile już wydałeś na Mirka? [O] Trochę kasy już poleciało, tak to ujmę [P] Ulubiony owoc? [O] Cytryna [P] Jaka masz range w csie/albo lvl fc? [O] potężne mg1 i 11lvl faceit [P] lubisz tapera? [O] Jasne, że tak @ OroKoroner [P] Jak długo prowadzisz już swój serwer? [O] Teraz jakoś od grudnia, w kwietniu 2021 byłem jeszcze na opiekunie. [P] Umiesz gotować? [O] Parówki w czajniku albo mleko w garku, wiadomo [P] Jakie imię podoba Ci się najbardziej? [O] Wiktoria jest moim ulubionym nominuje: @ HABUDDA Pora na Ciebie 1 4 4 1 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 3 minuty temu, `Lemon. napisał: [P] Czy traktujecie normalnie Sugarrego? [O] Jak najbardziej, @ ohSugarry jest bardzo miło traktowany. Noo szczególnie ty jesteś dla mnie miły jak cholera 1 6 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Robi wrażenie 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 6 minut temu, `Lemon. napisał: [P] Czy inni wiedzą że wolisz chłopców? (Tak lub nie) Nie wolę chłopców, sory, musisz szukać dalej swojego wybranka Kurde, @ To1rw gdzie jesteś? 2 5 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 3 minuty temu, ZwYroL napisał: Kurde, @ To1rw gdzie jesteś? Synek, ja chłopców nie lubię. Więc odpierdolendo się ode mnie xd 2 4 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 17 minut temu, `Lemon. napisał: [O] Parówki w czajniku albo mleko w garku, wiadomo Ale talent kulinarny 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dobre odpowiedzi xd 49 minut temu, `Lemon. napisał: [O] Parówki w czajniku albo mleko w garku, wiadomo Palma w garnku 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dobre odpowiedzi. Pozdrawiam. 3 1 aha Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 30 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Śmieszne 😆😆 +1 3 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 2 godziny temu, `Lemon. napisał: [P] Wyrobisz kiedyś minuty na awp i arenkach? [O] Jo, kiedyś się wyrobi Oho, czekam na to od kiedy Cię przyjęłam xdd 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Spokoo się czyta 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Japierdole xdd 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Haha 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi