Użytkowniczka fucktyczna Opublikowano 1 Maja 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Nick z CS: FUCKtyczna Admin banujący: Błaszczyk Serwer: Only DD2#1 Data zdarzenia: 01.05.2022 Opis sytuacji: Grałam na serwerze po czym znajomy dostał bana więc powiedziałam do Zapiekanki "chodź na inny serwer" i dostałam bana na zawsze za reklamę. Chyba delikatne przegięcie? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2815 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 1 Maja 2022 przez fucktyczna 3 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 @ Błaszczyk ? Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 1 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Powiedziałaś '' Chodz na inny serwer Zapiekanka, i powiedziałaś na jaki jeszcze XD Za to dostałaś bana Edit; Zbanowalem go bo mnie zaczął wyzywac,to co miałem zrobić,dalej dać się obrażać? Edytowane 1 Maja 2022 przez Błaszczyk 5 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka fucktyczna Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Nie jeden mówi na serwerze chodź tu i ówdzie, zbanowałeś Daddy Mayahe, a rozmawialiśmy razem z Zapiekanką. Zbyt ostro reagujesz na to co się mówi jak na kogoś się uweźmiesz i to widać choćby po Twoich innych banach. Proponuję spojrzeć na to na trzeźwo a później banować. Bo za to iż powiedziałam chodź na serwer nie powinno chyba się rozdawać permów. 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Po przesłuchaniu voice chatu z godziny bana, ban był słuszny. Perm oczywiście nie, ale krótszy był zasłużony. 7 godzin temu, fucktyczna napisał: Bo za to iż powiedziałam chodź na serwer nie powinno chyba się rozdawać permów. Było też wspomniane gdzie idziecie. Cytat 3. Reklama --> Ban od 3 dni do tygodnia Ban skrócony do 3 dni. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi