Użytkownik Amator. Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) 1. Twój nick:Amator. 2. Nick oskarżonego:Placek 3. IP/SID oskarżonego:--- 4. Data i czas zdarzenia:05.05.2022 21:15 na oko 5. Powód skargi:Tak nie może to być i każdy ma z Plackiem problem. 6. Opis sytuacji:Graliśmy z KeNeS'em i Placek nadużył Rangi i mnie bez powodu slaynoł na starcie rundy.Do tego podał swój nieprawidłowy Wiek w podaniu.I nie umie się dokładnie obsługiwać rangą.Placek nie zasługuje na ten Poziom serwera.Placek również łamie zasady Regulaminu.Kickuje osoby bez powodu jak nic nie zrobiły. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nie mam Demka albo ss KeNeS i Wonsz AK Sadge mogą to samo powiedzieć bo oni wszystko też widzieli i Wonsz też skarge złożyć chciał. Edytowane 5 Maja 2022 przez Amator. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik goushee Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 po 1 ten slay mogl by byc przypadkiem np missclick albo i nawet slaynal cie z powodem 2.placka wiek zostal juz zweryfikowany wiec nie klamal 3. to ze "kazdy" ma problem z plackiem nie jest powodem na powod skargi to jest jedynie twoj problem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 5 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Miss click @ Luzaczek @ MajsterlorD Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Witam to znowu ja @ MajsterlorD albo @ SimOHayha Zobaczcie demka z wczoraj i zobaczycie co on robił 🤣 @ goushee skarga słuszna zobacz demka z wczoraj nie jedno tylko na tych mapach gdzie grał Placek i zobacz co się działo wielkie XD Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi