Donator J.Strzelcu Opublikowano 7 Maja 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Imię: Oliwier Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Gram na tym serwerze od dluższego od ponad miesiąca pełnie funkcje admina i myśle ze sprawdziłbym sie w roli opiekuna, a na tą chwilę Opiekuna serwera Mir/Cache nie ma ;/. Dużo gram codziennie na tym serwerze , oraz chciałbym pomóc przy rozwijaniu sie serwera. Ponadto na forum siedze cały dzień więc bym był na bieżaco z wszystkimi informacjami. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Opiekun MIRAGE/CACHE Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem rok temu, ale chciałbym powrócić aby znowu być opiekunem i wykonywać obowiazki co by do mnie należało Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Poduczone jest wiec daje takie 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej moge sie dorzucić aby wesprzeć finansowo. Bede wspierał serwer jak to tylko bedzie możliwe :P Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kittenaw/ Coś o sobie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat , moje zainteresowania to piłka nożna, siatkówka, uwielbiam gry na istrumentach ( szczególnie gram aktualnie na akordeonie). Lubię pomagać ludziom gdy widze , że mają z czymś problem. Jestem miły kulturalny, spokojny i dobrze wykonuje swoje obowiazki Edytowane 12 Maja 2022 przez TAPERONTKO;^) Przypominam , że w tej chwili opiekuna MIRAGE/CACHE nie ma a skoro szukacie opiekuna to juz twoje zdanie RĄSIA ale ja bym przyjał role Opiekuna i przejął obowiązki 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 @ Admin CS:GO MIRAGE/CACHE 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 8 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kultura + Znajomość SM/AMXX/SMX + Doświadczenie + Aktywność + Wsparcie finansowe + Chęć pomocy + Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEDWHITE Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 + Aktywność + Klutura, jest bardzo miły + Widać, że Ci zależy + Faktycznie pomaga na serwerze + Też gram na instrumencie, więc w sumie to nie ma znaczenia w podaniu ale chuj Jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SnIpeZ Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Aktywność + Pomocny + Kulturka + Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Myślę że nadajesz się na tą rolę, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 +/- Podanie + Doświadczenie + Wsparcie finansowe +Chęć pomocy Jak dla mnie to droga otwarta, powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BLACK_ Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) +doświadczenie +Wsparcie finansowe +Kultura +Pomocny +Aktywność Powodzenia, sztywniutko i z fartem Jestem na TAK Edytowane 8 Maja 2022 przez _BLACK_ Odnośnik do komentarza
Użytkownik RĄSIA Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Powiem tak. Cieszy mnie twoja pomoc na serwerze jak i aktywność ale na ten moment nie jest potrzebny opiekun, nie ma co na siłę kogoś wrzucać na tą rangę. W tej chwili jest kilku kandydatów na to miejsce ale chcemy jeszcze poczekać. Ja mimo awansu dalej pełnie funkcję opiekuna. Jak będzie odpowiedni moment to dam znać. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 @ Andrzej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi