Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] -SimOHayha

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Twój nick: Wallper 
Nick oskarżonego: SimOHayha
Powód skargi: Prowokacja/dziecinne zachowanie/nie znanie regulaminu
Opis sytuacji: Wszystko jest na dole bo dużo tego :kekw:
Data i godzina zdarzenia: Różnie 
Miejsce zdarzenia: Forum, dc
Dowody: Ssy na dole 
Coś od siebie: SimOHayha czuje sie bezkarny i myśli że może wszystko robić bez żadnej kary 

1.Prowokacja 

SimOHayha prowokuje mnie bez powodu po prostu z dupy chyba szuka atencji :kekw:

279792724_1439618126456237_2276983207655820838_n.jpg.0c49f4d657df57b60176901a79649fb9.jpg279719564_995829274654091_1413976418065528515_n.jpg.a0cfbaf6704120997ff9ea0b68db290d.jpg279969518_1595418557507778_2285680753042359914_n.jpg.c06164480f152d4c0d46db1b7e6fbefa.jpg279807506_521500499626080_778178206383153365_n.jpg.04fbf94aa47466faf6a9d880d956da39.jpg    ( @ SimOHayha  chciałem ci przypomnieć że @ Trivor  ma większą władze on ciebie :kekw:)

A i z lizanieniem jajek trivorowi ja sie tym nie zajmuje tylko ty bo musisz to robić bo by cie dawno tutaj nie było :shibu2:

2.Nieznajomośc  regulaminu swojego sewera/zaśmiecanie strony banycs.strefaskilla.pl

Tutaj nasz należy właściciel  jb  dał perma koledze za mass fk chyba go troche poniosło 

image.thumb.png.027f2e5a1851d8b54ea42493d8fdbb4f.png

A regulamin wyraźnie mówi  Masowy FreeKill: Ban 3h - 1dzień.

Zaśmiecanie strony banycs.strefaskilla.pl:

image.thumb.png.b57ac8c0928ae4cf5c3ce900ea910ef7.png

3.Faworyzacja gracza/starego admina 

Była taka sprawa że ktoś wbijał na serwer na kogoś nicku i kradł szlugi i sie później okazało że to stary admin @ Kamerdyn  sprawa poszła do @ SimOHayha  został dowody

ale powiedział że go i tak nie zbanuje bo on zaraz powróci na admina :majordebil: (kamerdyn nie wrócił na admina bo nie chciał a wtedy  SimOHayha też cały czas pisał że już nigdy nie zostanie admina na jego serwerze)

image.thumb.png.4a59873c74f09e8d6e01b902a4700739.png   I później sie dalej przyznawał że wbijał :( 

4.SimOHayha i jego nick 

Jak sie wpisuje nick @ SimOHayha na gt to nie wyskakuje on  (dobrze tak zrobił bo nie widać jego aktywności na serwerze a one są marne raz wchodzi na miesiąc na "Swój serwer" 

image.thumb.png.d96b0b8d0be2f7eca4c368d7e2dc853b.png   

i te ruskie znaczki też jego też były wpisywanie i nie wyszukiwało i widać że sam @ SimOHayha nie umie wyszukać swojego gtimage.thumb.png.7cba4163a5f8c62e98acc4eae833f017.png

5.Przyjecie strażnika @ Luzaczek  

Na typa są skargi przyjęte  na okresie próbnym i jeszcze nie odebrał rangi na forum a już odpierdala maniane a @ MajsterlorD  i @ SimOHayha  nic z tym nie robią 

image.thumb.png.18f741ad0dc9c8f007dcd53eb81c56ea.pngimage.thumb.png.cb1f7cba3896282aa93a005dc56f63cb.pngimage.thumb.png.6ffebf65f273ed49a6c5f41f5941ba33.png   

6.Dziecinne zachowanie @ SimOHayha

Jego dziecinne zachowanie chyba już przeszkadza każdemu....

image.thumb.png.544bd9d514850778ab278fea4e3145b3.png

image.thumb.png.75083667984211147bfb6804d68de2d0.pngimage.thumb.png.d2b03517fb92d80d595d6739b4d7b7df.png 

7. Nasz właściciel też czuje sie bez karny 

image.thumb.png.dd0fec7f20757ad0ec82f6c805b41b76.png    To też wina naszej administracji forum a szczególnie @ Trivor  ponieważ @ SimOHayha  nie został żadnej kary za wcześniejsze skargi a było ich aż 4

8. [DEGRADACJA] - @ Mentolek

Typ został degra za aktywność kiedy skończył mu sie urlop 

tylko że godziny muszą być podliczane z 7 dni @ SimOHayha  

image.thumb.png.c27d0f44e761eb21c30006780c28833e.pngimage.thumb.png.b53c18b5ca8362956673dfa96f77ea87.png

image.thumb.png.5e0bffcb437fb83647870b5f37c116d3.png

@ SimOHayha  szybka matematyka 20kwietnia +14 dni =3maja  a degra został 5 maja wiec XDD 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kończąc  tą skarge która jest długa ale może być jeszcze dłuższa , ale nie chce więcej czasu zabierać naszym administratorom jestem za tym żeby każdy użytkownik forum wypowiedział sie na temat @ SimOHayha i czy powinien być dalej tutaj z nami  i mieć rangę funkcyjną ! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Lubię to! 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik
36 minut temu, WallPeR napisał:

@ SimOHayha i czy powinien być dalej tutaj z nami  i mieć rangę funkcyjną ! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie

• Super 1
  • Ha ha 6
  • Użytkownik∙

Cały dzien pisałeś ta skarge chyba xD

szacun za zmarnowanie sobie dnia zawodniku mma xdd

idz odrób lekcje bo zaraz koniec roku a trzeba poprawić oceny a nie mi tutaj zaglądasz w zycie i moj serwer (trivka tez) 

@ MajsterlorD dziekuje serio szacun do konca życia ! 

• Ha ha 3
  • Fuu 1
  • WTF 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik

Witam, jako że pojawia się kolejna  skarga - słuszną zresztą, na potężnego właściciela  JB  jako autor jednej ze skarg na tego  o to osobnika dodam coś od siebie... zaczynając:

1. Moja poprzednia skarga została zlana, nic z niej nie wynikło mimo że wszystko było podane jak na tacy - trivor postanowił   oddać ostateczną decyzje @ Andrzej.  co jest  śmieszne, bo jak sam mi andrzej powiedział  nawet tej skargi nie czytał i nie był nią zainteresowany... Po prostu zaakceptował bo wypadało w końcu to zrobić i tyle co z tego wynikło

2. Dopóki potężny zawodnik jakim jest oskarżony będzie pchał swoje pieniadze na serwer trivora  a jak wnioskuje pcha nie małe pieniądze bo inteligencją to on nie grzeszy - co zresztą potwierdza wiele jego wypowiedzi to nie zostanie zdjęty z tego stanowiska, problem jest taki że jak jest się choć troszeczkę myślącą osobą to widać o co właściwie się rozchodzi...

3. Ta skarga zostanie potraktowana w ten sam sposób jaki zostały potraktowane inne skargi na tego osobnika, no chyba że trivor w końcu zdejmie te 100zł papierki ze swoich oczu i podejmie męską decyzje(w co wątpię)

EDIT1: 

Tutaj link do  wspominanej przeze mnie skargi ;)

EDIT2:

Czyli chcesz mi powiedzieć że zostały wyciągnięte konsekwencje takie jak zawsze? Czyli  będziemy mówić że coś zrobiliście w tym kierunku a prawda jest taka że zostało to zamiecione pod dywan i tyle...  Co innego pisałem z tobą na pw a co innego piszesz teraz tu publicznie, robić to ty możesz sobie w chuja kogoś innego a nie mnie...  pieniądze się tu liczą  i dopóki  płaci gruby pitos na ten serwer to nic mu nie zrobicie równie dobrze to mógłby odpierdalać jeszcze większy syf ale dostanie tylko upomnienie... kolejna pisana skarga  i dowody na to że on nie jest kompetentną osobą na te stanowisko.. to samo  jak z dd2 był na sprzedaż serwer się najwidocxzniej nie sprzedał a trivor wprowadził  na współwłaściciela   bankomat... Nie mam zamiaru tu pisać burdelu jaki panuje tu to tyle ode mnie

• Super 2

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• Użytkownik

1. Ja nie wiem jak tam z Trivorem leci ale co było wcześniej za czasów starszej administracji @ jke  @ SquidiPL  czy @ OskiBoski  ktory jest do dzis lizałeś jako jedyny dupe pięściarzowi pomimo tego że wiedziałeś, że postępuje źle, ja z nim porozmawiałem i się ogarnoł 

2. Skoro Enzo Zrobił coś źle to przecież może mu dać bana a tak się składa że byłem wtedy na serwerze , tak samo jak coś sam zrobił, to dał sam sobie bana.

3. Jaka faworyzacja ? ten screen w ogóle nie jest związany z faworyzacją a z kradzieżą i włamaniem na konto za co dostał już bana i nie ma powrotu do administracji 

4.Co ma do tego nick? jak coś potrzebuje zrobić na serwerze to wchodzi i robi lub prosi mnie o to i nie rozumiem twoje zdanie w tej sprawie.

5. Przyjęcie Strażnika Placka było naszą wspólną decyzją i nic ci do tego kogo przyjmujemy. On dobrze zna się na obowiązkach strażnika, jest trochę "nieokrzesany" ale planuję poprawić wydajność administracji naszego serwera jak i sprawdzić znajomość regulaminu w najbliższym czasie

6. Dziecinne zachowanie? On zachowuje się tak od zawsze i jak byłeś u nas na starszym to ci to nie przeszkadzało i jeszcze go broniłeś więc zastanów się czasem nad tym 

7. Jedyna rzecz do której nie mam się co doczepić bo jasne jest to, że powinien dostać coś za te skargi jak każdy inny choć skoro jest jedynym z dwóch właścicieli to dużo zrobić mu nie można 

8.Jak już wtrącasz tu degrada mentolka to był słuszny bo zobacz sobie poprzednie podliczenia, ja nie mówiłem o tym co był na urlopie a o tym co było wczesniej, na urlopie wchodzil na serwer i wyzywal graczy (są na to skargi) na discordzie złapał jakąś odklejke i zaczoł mnie bezpowodu wyzywać jak napisałem mu że po 3tygodniach urlopu raczej mu go nie przedłużą ale mniejsza już o to.

I nie spodziewałem się po tobie takiej dwulicowości, jak odchodziłeś od nas do zamiast napisać prawdę, że ci się poprostu nie chce to wolałeś dopieprzyć się do jednego mojego zdania, aby mieć powód.
Gdy wychodziłeś od nas to sam napisałeś że @ SimOHayha  zmienił się na lepsze :/. Raczej nie widzę u ciebie szansy na powrót do nas kiedykolwiek.  

Dziękuje i pozdrawiam StreSkilla

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Zasłużony

@ Bociu , skończ pierdolić, bo to co się działo dalej po przyjęciu skargi to kij wiesz. Nie wszystko musi być publicznie załatwiane :)

edit.

spuść z siebie ciśnienie... idź np. pouprawiać gangsterke na ośce

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

skarga_przyjeta.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]