Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Twój nick: Wallper Nick oskarżonego: SimOHayha Powód skargi: Prowokacja/dziecinne zachowanie/nie znanie regulaminu Opis sytuacji: Wszystko jest na dole bo dużo tego Data i godzina zdarzenia: Różnie Miejsce zdarzenia: Forum, dc Dowody: Ssy na dole Coś od siebie: SimOHayha czuje sie bezkarny i myśli że może wszystko robić bez żadnej kary 1.Prowokacja SimOHayha prowokuje mnie bez powodu po prostu z dupy chyba szuka atencji ( @ SimOHayha chciałem ci przypomnieć że @ Trivor ma większą władze on ciebie ) A i z lizanieniem jajek trivorowi ja sie tym nie zajmuje tylko ty bo musisz to robić bo by cie dawno tutaj nie było 2.Nieznajomośc regulaminu swojego sewera/zaśmiecanie strony banycs.strefaskilla.pl Tutaj nasz należy właściciel jb dał perma koledze za mass fk chyba go troche poniosło A regulamin wyraźnie mówi Masowy FreeKill: Ban 3h - 1dzień. Zaśmiecanie strony banycs.strefaskilla.pl: 3.Faworyzacja gracza/starego admina Była taka sprawa że ktoś wbijał na serwer na kogoś nicku i kradł szlugi i sie później okazało że to stary admin @ Kamerdyn sprawa poszła do @ SimOHayha został dowody ale powiedział że go i tak nie zbanuje bo on zaraz powróci na admina (kamerdyn nie wrócił na admina bo nie chciał a wtedy SimOHayha też cały czas pisał że już nigdy nie zostanie admina na jego serwerze) I później sie dalej przyznawał że wbijał 4.SimOHayha i jego nick Jak sie wpisuje nick @ SimOHayha na gt to nie wyskakuje on (dobrze tak zrobił bo nie widać jego aktywności na serwerze a one są marne raz wchodzi na miesiąc na "Swój serwer" i te ruskie znaczki też jego też były wpisywanie i nie wyszukiwało i widać że sam @ SimOHayha nie umie wyszukać swojego gt 5.Przyjecie strażnika @ Luzaczek Na typa są skargi przyjęte na okresie próbnym i jeszcze nie odebrał rangi na forum a już odpierdala maniane a @ MajsterlorD i @ SimOHayha nic z tym nie robią 6.Dziecinne zachowanie @ SimOHayha Jego dziecinne zachowanie chyba już przeszkadza każdemu.... 7. Nasz właściciel też czuje sie bez karny To też wina naszej administracji forum a szczególnie @ Trivor ponieważ @ SimOHayha nie został żadnej kary za wcześniejsze skargi a było ich aż 4 8. [DEGRADACJA] - @ Mentolek Typ został degra za aktywność kiedy skończył mu sie urlop tylko że godziny muszą być podliczane z 7 dni @ SimOHayha @ SimOHayha szybka matematyka 20kwietnia +14 dni =3maja a degra został 5 maja wiec XDD ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kończąc tą skarge która jest długa ale może być jeszcze dłuższa , ale nie chce więcej czasu zabierać naszym administratorom jestem za tym żeby każdy użytkownik forum wypowiedział sie na temat @ SimOHayha i czy powinien być dalej tutaj z nami i mieć rangę funkcyjną ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik muO -WGW- Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 36 minut temu, WallPeR napisał: @ SimOHayha i czy powinien być dalej tutaj z nami i mieć rangę funkcyjną ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Cały dzien pisałeś ta skarge chyba szacun za zmarnowanie sobie dnia zawodniku mma xdd idz odrób lekcje bo zaraz koniec roku a trzeba poprawić oceny a nie mi tutaj zaglądasz w zycie i moj serwer (trivka tez) @ MajsterlorD dziekuje serio szacun do konca życia ! 3 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Witam, jako że pojawia się kolejna skarga - słuszną zresztą, na potężnego właściciela JB jako autor jednej ze skarg na tego o to osobnika dodam coś od siebie... zaczynając: 1. Moja poprzednia skarga została zlana, nic z niej nie wynikło mimo że wszystko było podane jak na tacy - trivor postanowił oddać ostateczną decyzje @ Andrzej. co jest śmieszne, bo jak sam mi andrzej powiedział nawet tej skargi nie czytał i nie był nią zainteresowany... Po prostu zaakceptował bo wypadało w końcu to zrobić i tyle co z tego wynikło 2. Dopóki potężny zawodnik jakim jest oskarżony będzie pchał swoje pieniadze na serwer trivora a jak wnioskuje pcha nie małe pieniądze bo inteligencją to on nie grzeszy - co zresztą potwierdza wiele jego wypowiedzi to nie zostanie zdjęty z tego stanowiska, problem jest taki że jak jest się choć troszeczkę myślącą osobą to widać o co właściwie się rozchodzi... 3. Ta skarga zostanie potraktowana w ten sam sposób jaki zostały potraktowane inne skargi na tego osobnika, no chyba że trivor w końcu zdejmie te 100zł papierki ze swoich oczu i podejmie męską decyzje(w co wątpię) EDIT1: Tutaj link do wspominanej przeze mnie skargi EDIT2: Czyli chcesz mi powiedzieć że zostały wyciągnięte konsekwencje takie jak zawsze? Czyli będziemy mówić że coś zrobiliście w tym kierunku a prawda jest taka że zostało to zamiecione pod dywan i tyle... Co innego pisałem z tobą na pw a co innego piszesz teraz tu publicznie, robić to ty możesz sobie w chuja kogoś innego a nie mnie... pieniądze się tu liczą i dopóki płaci gruby pitos na ten serwer to nic mu nie zrobicie równie dobrze to mógłby odpierdalać jeszcze większy syf ale dostanie tylko upomnienie... kolejna pisana skarga i dowody na to że on nie jest kompetentną osobą na te stanowisko.. to samo jak z dd2 był na sprzedaż serwer się najwidocxzniej nie sprzedał a trivor wprowadził na współwłaściciela bankomat... Nie mam zamiaru tu pisać burdelu jaki panuje tu to tyle ode mnie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 8 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1. Ja nie wiem jak tam z Trivorem leci ale co było wcześniej za czasów starszej administracji @ jke @ SquidiPL czy @ OskiBoski ktory jest do dzis lizałeś jako jedyny dupe pięściarzowi pomimo tego że wiedziałeś, że postępuje źle, ja z nim porozmawiałem i się ogarnoł 2. Skoro Enzo Zrobił coś źle to przecież może mu dać bana a tak się składa że byłem wtedy na serwerze , tak samo jak coś sam zrobił, to dał sam sobie bana. 3. Jaka faworyzacja ? ten screen w ogóle nie jest związany z faworyzacją a z kradzieżą i włamaniem na konto za co dostał już bana i nie ma powrotu do administracji 4.Co ma do tego nick? jak coś potrzebuje zrobić na serwerze to wchodzi i robi lub prosi mnie o to i nie rozumiem twoje zdanie w tej sprawie. 5. Przyjęcie Strażnika Placka było naszą wspólną decyzją i nic ci do tego kogo przyjmujemy. On dobrze zna się na obowiązkach strażnika, jest trochę "nieokrzesany" ale planuję poprawić wydajność administracji naszego serwera jak i sprawdzić znajomość regulaminu w najbliższym czasie 6. Dziecinne zachowanie? On zachowuje się tak od zawsze i jak byłeś u nas na starszym to ci to nie przeszkadzało i jeszcze go broniłeś więc zastanów się czasem nad tym 7. Jedyna rzecz do której nie mam się co doczepić bo jasne jest to, że powinien dostać coś za te skargi jak każdy inny choć skoro jest jedynym z dwóch właścicieli to dużo zrobić mu nie można 8.Jak już wtrącasz tu degrada mentolka to był słuszny bo zobacz sobie poprzednie podliczenia, ja nie mówiłem o tym co był na urlopie a o tym co było wczesniej, na urlopie wchodzil na serwer i wyzywal graczy (są na to skargi) na discordzie złapał jakąś odklejke i zaczoł mnie bezpowodu wyzywać jak napisałem mu że po 3tygodniach urlopu raczej mu go nie przedłużą ale mniejsza już o to. I nie spodziewałem się po tobie takiej dwulicowości, jak odchodziłeś od nas do zamiast napisać prawdę, że ci się poprostu nie chce to wolałeś dopieprzyć się do jednego mojego zdania, aby mieć powód. Gdy wychodziłeś od nas to sam napisałeś że @ SimOHayha zmienił się na lepsze . Raczej nie widzę u ciebie szansy na powrót do nas kiedykolwiek. Dziękuje i pozdrawiam StreSkilla 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @ Bociu , skończ pierdolić, bo to co się działo dalej po przyjęciu skargi to kij wiesz. Nie wszystko musi być publicznie załatwiane edit. spuść z siebie ciśnienie... idź np. pouprawiać gangsterke na ośce 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi