Użytkownik Smakosz Opublikowano 18 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Imię: Dominik Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem serwera, ponieważ mam dużą aktywność na serwerze, jestem sympatyczną osobą, pomocną, oraz wiem jak mam sie zachować. Dużo czasu spędzam przy komputerze dlatego mogę być często dostępny Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: SURF+RPG Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie byłem nigdy opiekunem, ale wiem co powinien wykonywac Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/7 szybko się uczę wiec się podszkolę Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tojasmakosz/ Coś o sobie: Mam na imię Dominik mam 18 lat interesuje się Motoryzacją i grami komputerowymi. Jestem miłym, pomocnym i stanowczym człowiekiem 3 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Maja 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Wiek + Admin + Wsparcie finansowe + Podanie +/- Okres próbny 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 @ Admin CS:GO SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tymonzez Opublikowano 22 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Wiek: + Admin: + Wsparcie finansowe: + Podanie: + Okres próbny: 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Maja 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Użytkownik Swiecznik Opublikowano 1 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Wiek + Admin + Wsparcie finansowe + Podanie + Okres próbny Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Czerwca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi