Użytkownik affum Opublikowano 26 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 albo mi sie wydaje i u mnie cos nie dziala, albo znalazlem maly błąd w kondycji. -Przykladowo gramy klasą komandos i mamy na full kondycje + z klanu,sklepu oraz perku co daje nam 250kondycji, i w moim odczuciu nie ma roznicy gdy mam 175 kondycji a 250, oczywiscie jak ktos mi nie wierzy no to moze samemu sprawdzic, bo ja mam takiew wrazenie ze kompletnie od 175 kondycji w gore nic sie nie zmienia. Nawet wbilem kilka klas na ktorych jest okolo 165 kondycji i biegaja tak samo jak ta z 250, oczywiscie to jest moje odczucie, warto by pare osob to jeszcze sprawdzilo, ale mam wrazenie ze od 175pkt w zwyż nie czuc juz zadnej roznicy. wiec czy mam 175 czy 250 nie ma to znaczenia, a warto by to poprawic bo jednak klasy takie jak komandos czy mahomet na tym tracą, bo wkoncu kondycja to ich atut Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 26 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 z reguły wiem że powyżej 150 kondycji nie działa na wielu cod modach to tak od siebie ci powiem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 27 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Możesz mieć ograniczenie pod komendą cl_forwardspeed albo jakoś tak. Z tego co wiem to standardowo każdy ma 400 i przy większej ilości kondycji jesteś hamowany przez swoją komendę. Zwiększ na 800 albo 1000 i daj znać. Przy większych ilościach typu 2000-3000 nic to nie daje a tylko pogarsza chodzenie na boki i psuje sterowanie. Na tego coda polecam ci wartość 600-700 bo i tak nie przekroczysz tych wartości 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik affum Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) zmienilem ale roznicy raczej nie czuje, wydaje mi sie ze tak jak napisal Deathnote ze po prostu na wielu codach jest to ustawione albo wina pluginu, bo kiedys (5lat temu) grywalem na innych codach i wlasnie bylo tak ze albo fajnie zasuwal albo byl zmulony,takze chyba nowy komandos musi byc wgrany albo jakis plugin nie znam sie nie bede wypisywac glupot, po prostu pewnie cos w tym stylu. ale z gory dzieki za pomoc Edytowane 27 Maja 2022 przez affum Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 28 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Nie ma różnicy z tym forward, ja jak kupilem Cs 1.6 na steam to od buta mam forward 700 , jak dam wiecej to sie na prawo i lewo nie da chodzić. Na serwerze jest ustawione pewnie 250 max speed i jak dodasz punkty kondycji to się o ileś zwiększa. Jeśli chodzi o kondycje to 125-150 to takie max. Wiecej nie trzeba, no chyba ze mamy perk ktory daje 60-80 do tych wartosci albo to złudne wrazenie. Kiedyś, się grało "Nozownikiem" to się na ukos biegalo i zapierdalal. Albo zwiekszyc move na serwerze ,albo go zmniejszyc (ale wtedy klasy z 0 kondycji beda mulic w chuj) imo no ten komandos powoli biega, a jak ma elektromagnes zabierze bron to spada kondycja do 0 potem trzeba podniesc i zmienic na noz i wraca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik affum Opublikowano 28 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) ja mam movment szwecja biegam na boki, ale tak jak mowisz @ ALCMDZ zwiekszyc szybkosc na serwie znaczy sie limit lekko podkrecic, bo wiekszosc klas ma bez perku te 130-140 przy full kondycji wiec taki komandos ma problem by kogos dogonic,zabic nozem , gdy ma tylko te 35pkt podstawowych kondycji wiecej , oczywiscie ja sobie radze bo mam movment szwecja ale uwazam ze jest za wolny w porownaniu do innych klas i trzeba sie nameczyc zeby upolowac zwierzyne, ale to tylko moje zdanie Edytowane 29 Maja 2022 przez affum Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 10 godzin temu, affum napisał: ja mam movment szwecja biegam na boki, ale tak jak mowisz @ ALCMDZ zwiekszyc szybkosc na serwie znaczy sie limit lekko podkrecic, bo wiekszosc klas ma bez perku te 130-140 przy full kondycji wiec taki komandos ma problem by kogos dogonic,zabic nozem , gdy ma tylko te 35pkt podstawowych kondycji wiecej , oczywiscie ja sobie radze bo mam movment szwecja ale uwazam ze jest za wolny w porownaniu do innych klas i trzeba sie nameczyc zeby upolowac zwierzyne, ale to tylko moje zdanie Nie mam jak stestować, a gdyby dać max speed serwera na 9999 ? zmienic CVAR, tego a w silniku dac Max speed z 250 na 220 ? Wiem ze jak ustawimy Cvar np z tych 350 a w silniku 250 to kondycja cos daje ale tak jak tutaj Cvar np z tych 350 a wsilniku 350 to kondycja na kazdej klasie jest rowna Cvar np z tych 450 w silniku 250 to nie jestem pewien ale chyba kazda klasa zaczyna szybciej biegać, trza bylo by to stestować z umiarem bo nawet jak mu dasz 100 kondycji na start to i tak nic nie da. Bo chlop co ma 100 kondycji a ty bedziesz miec 200 to bedziecie biegac w chuj podobnie ty ciut szybciej ale no wiadomo. tak jak teraz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 17 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 17 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi