Użytkownik Alchemik Opublikowano 27 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Nick:Alchemik Imię:Szymon Wiek:20 Jakich programów używasz do grafiki?: PS, Adobe After Effect/ premier pro Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Zależy od ilosci prac do wykonania Opisz siebie:Żyjący sportem i social mediami mężczyzna, więcej czasu spędza na siłowni niż w klubach Dlaczego akurat Ty?:Bylem Juz tutaj grafikiem Z 2lata temu Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:Moge powiedziec 9.5 bo zawsze mogłoby być lepiej a co do oceny to raczej klienci powinni się odezwać Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/mF6XsUC Kontakt:Forum, Discord Alchemik#7084 Przed nadaniem rangi w przypadku pozytywnego rozpatrzenia proszę o PW 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 28 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Jestem na NIE +WIEK -Doświadczenie ponieważ to nie inni mają oceniać tylko ty sam siebie, chociaż nie wiem bo jak patrzałem na twoje grafiki. Powiem szczerze. nie zachecaly by mnie do zlecenia abyś mi avatar np zrobił. -J est już 2 grafików ktorzy sobie radzą swietnie i ogarną sobie w 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi