Użytkownik Kotenyo Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Wymagania spełnione? - Spełnione! Dobra opinia ✅ Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji ✅ Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) ✅ Przegranych 10 godzin na serwerze ✅ Sprawny mikrofon ✅ Aktywność na forum ✅ NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO '[STRAŻNIK JB] Nick' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. ✅ Wypełniony wzór 1. Nick: IamKagya 2. Wiek: Rocznikowo 18 3. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/IamKagya/54.38.135.53:27015/ Prawda, na serwerze długo z wami nie jestem, lecz GameTracker'a słabego nie mam, ale wszystko można poprawić zależnie od czasu. 😃 4. Twoja znajomość zadań strażnika: Myślę, że wysoka, chociaż na roli strażnika nie byłem, to na randze administracyjnej JB byłem wiele razy, że aż ciężko policzyć. 5. Czy przeczytałeś regulamin i zapoznałeś sie?: Bez tego nigdy bym nie wszedł nawet na serwer. Oczywiście i to dosyć sporo. 6. Doświadczenie: Moje doświadczenie jest ogromne, ponieważ głównie to w internecie robię. Posiadałem rolę administracyjną sieci serwerów oraz własne serwery, czy nawet admina JailBreak, ponieważ tylko na tych serwerach czerpię przyjemność z gry. Dzięki temu wszystkiemu nauczyłem się posiadania kultury i niewchodzenia w niepotrzebne konflikty. Moje AMXX oceniam w skali 8-9/10. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Nie na opcji, żebym nie miał. Posiadam bardzo dobry. 8. Składka (Tak/Nie): Owszem, nawet podwyższyć mogę stawkę, ponieważ mi na serwerze zależy. 🙂 Również chciałbym coś o osobie opowiedzieć. Witajcie, na imię mi Jakub, przeżyłem 18 wiosen. Interesuję się przede wszystkim informatyką, która odbywa główną rolę w moim życiu, bawię się tym od dziecka, lecz w głębsze pojęcie wszedłem dopiero kilka lat temu, gdzie zaczęła się moja przygoda z sieciami serwerów. Mógłbym powiedzieć, że wiele osób mnie zna, mój dawny pseudonim brzmi MogatKing. Tak jak pisałem w podaniu - dzięki daniu mi szansy w byciu wyższej administracji sieci, nauczyłem się kultury i życia posiadające wiele spraw na głowie w młodym wieku. Pozdrawiam cieplutko tych, co przeczytali moje podanie cierpliwie do końca! 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 29 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jestem za okresem próbnym: +Co nie wejdę na serwer, widzę Cię jako dobrze prowadzącego +Kulturalny +Komunikatywny +Lubiany/szanowany -GT (mam nadzieję, że nie będzie skoków godzin z dnia na dzień, a będzie tylko lepiej) 2 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SquidiPL Opublikowano 29 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 jestem za okresem próbnym -bardzo często widzę cię na serwerze -chętny do ct (nawet teraz jak pisze podanie jest w ct hahaha) (szkoda że czasami się gubisz w ct ale poza tym git) -bardzo zabawny oraz miły -gt poza tym 1 dniem bardzo fajny 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 29 Maja 2022 420 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Na Tak +Mikro +Ogar +Wiek +Składka 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Wonsz_AK_Sadge Opublikowano 30 Maja 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Definitywnie Tak. +mikrofon +wiek +GT (nie było go jeden dzień, który od razu usprawiedliwił na Discordzie serwera. Widać, że mega mu zależy na rozwoju serwera. +amxx +bardzo towarzyska osobą, jeden z bardziej ogarniających osób. Mam jedno zastrzeżenie, ale nie wiem czy w pełni mogę przeznac za to minus. Za małe Zakłady Wonsza 😀 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 30 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi