Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 31 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło Tematyka: Dziewczyna która trzyma nóż przy buzi Kolorystyka: Krwawa Rozmiar: taki jaki obowiązuję Napisy: psych0l Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: Jeżeli dziewczyna będzie trzymała nóż przy buzi to chcę aby na tym nożu była krew Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): TAK w 100% Wynagrodzenie: Reputka @ MARCINEK;^) @ ZwYroL 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 31 Maja 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Widzę że przy Tobie nie mamy co się nudzić Nie obiecuję że dzisiaj zrobię, ale się postaram 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 31 Maja 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @ Ewron. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Dzięki jest kozackie, lecz poczekam na prace Zwyrola Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 @ ZwYroL Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @ HaQi @ ZwYroL długo mam czekać? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 3 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Sorry, ale nie jestem w stanie zrobić dla ciebie w takiej tematyce jaką napisałeś grafiki ponieważ nie ma dużo zdjęć z dziewczyną trzymającą nóż przy buzi bo właśnie jedynie jakie są zdjęcia z dziewczyną trzymającą nóz przy buzi to właśnie takie jak ma na górze marcinek na sygnaturze i grafiki by sie niczym nie różniły. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Dobra to temat do zamknięcia. Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Sidnexss NWM Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi