Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - SZONLOVER

sadge

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: SZONLOVER
Admin banujący: Oro Koroner
Serwer: DD2
Data zdarzenia: 20:57
Opis sytuacji: Ban po pisaniu na u@ gdzie chłop jebie na gsj perfidnie pisałem 3 krotnie lecz chyba pan Oro za dużo w dupie ma i Hrabia nie raczył się tym zająć śmiechu warte na prawdę Jesteś ciężkim przypadkiem facet i podejrzewam, że masz admina tylko ze względu bo nie ma kto adminować szkoda tylko, że dają go takim betonom jebanym jakim Jesteś widać, że łeb przejebany już masz i zryty nie pozdrawiam serdecznie musieli Ci kraść kanapki w szkole tf tf.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www108.zippyshare.com/v/TPIP0S6b/file.html

Złóż skargę na właściciela flecie a potem pal Jana. Jakie inne demo jebany taborecie społeczny, biedo umysłowa, grałem na jednym nicku wczoraj więc o czym ty do mnie rozmawiasz pacieruchu, tego nicku nie używałem od paru miesięcy a te czasówki to widzę, że tak jak z tym "AF" co perma dostałem od Ciebie jak mi "SG" za plecami wylądował XD idź w bierki pograj albo scrabble bo tylko do tego się nadajesz a co do gsj to robił je cały czas na longu lub gali plus sam potwierdziłeś pisząc iż je robił XDXD zapierdol głową w mur tylko taki konkretny bo brakuje Ci piątej klepki i chromosomy dodatnie biorą górę przykra sprawa. A ty Kacperek pseudo moderatorze ostrzegać to sobie możesz kolegów na trzepaku spod bloku na prawdę straszliwie mi te warny zrujnują stan psychiczny spierdolino, idź się tam rozjeb na cały ts frajerze.

• Super 1
  • Ha ha 4
  • Fuu 1
  • Użytkownik∙

08:49:92 - -b
10:49:39 - ? -b
14:39:90 -  no dziwnie to wygląda +b

poczekam jeszcze na rozpiskę lanka aby była pewność, wtedy będzie werdykt

• Lubię to! 1

mrufka.png

ulqiorka.gif

Jedna szemrana akcja to za mało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]