Sponsor Drako Opublikowano 2 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Imię: Robert 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Nie mam pojęcia, 3 godziny? Forum przeglądam całe kilka razy dziennie, zawsze mam odpalone w tle. 4. Co chciałbyś zmienić: Nic. Nie czuję się osobą na tyle kompetentną, by coś zmieniać na tym forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkim, co leży w zakresie moderatora. No może poza stałym nadzorowaniem SB, raczej średnio interesują mnie rozmowy ludzi, plus mam lepsze rzeczy do robienia. 6. Dlaczego akurat ty: Nie będę wypisywał samych pozytywnych cech i kreował się na idealną osobę na to stanowisko, bo zapewne nią nie jestem. Co na pewno jestem w stanie o sobie powiedzieć to, że staram się wykonywać swoje obowiązki najlepiej, jak tylko potrafię, myśleć racjonalnie i nie być stronniczym. Nigdy nie byłem moderatorem, dlatego chciałbym zobaczyć, jak to jest, sprawdzić się w nowej roli, zdobyć trochę expa. Jak dotychczas wykonywałem / wykonuje swoje obowiązki, można prześledzić w dziale ubt, oraz surfa rpg (niech każdy wyciągnie swoje wnioski). 7. Staż na forum: Widać po lewej 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Drako 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Jestem na TAK. + wiek, + Staż, + Widać, że zna pisownię jeżyka Polskiego, + Podanie ładnie napisane (szczerze, a nie tam owijać w bawełnę ), + Często widziany, więc aktywność jest, Po prostu jestem na TAK albo chociaż na okres próbny, ale wiem że się sprawdzi w nowej roli Życzę ci powodzenia Drako Uda się na pewno 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Jestem za okresem próbnym +WIEK +STAŻ +Pisownia jezyka polskiego +Podanie napisane ładnie a nie jak na (ODWAL SIĘ) 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 2 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 + Wiek +Staż + Podanie ładnie napisane widać że postarałaś się i zależy ci na randze moderatora i chęci pomocy + Aktywność na forum Jestem za okresem próbnym! Powodzenia Drako! 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Powiem tak lecisz na kolorki i to fest, Masz opiekuna UBT CS GO co wymaga dużego poświęcenia powinieneś się zająć działem UBT bo możesz zaniedbać dział a nie pchać się na kolejną rangę, a sądzę że moderator jeszcze cię obciąży i nie znajdziesz czasu na odwołania. Zajmij się pierw obowiązkami na aktualnej randze potem składaj podanie na Moda przy którym będę na Tak. Myślę, że masz wystarczająco obowiązków na ten moment, skup się na obecnej posadzie, dociśnij ją do końca, udzielaj się bardziej i będziesz dosyć solidnym kandydatem w następnej turze, nie poddawaj się. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez GENERAL ALADEEN 2 7 3 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 2 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Wiek + Aktywność + Chęć pomocy + Podanie + Dużo udziela się na forum = JESTEM NA TAK Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Animeq 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Na TAK: +Wiek +Aktywność +0 zastrzeżeń co do pełnionej aktualnej roli +komunikatywny +bezstronny 1 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 +wiek +/- aktywność +staż +bezstronny Jestem za okresem próbnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 +wiek +staż +chęć pomocy +/- aktywność +/- podanie Jedynym minusem jest podanie które mogłoby być bardziej rozbudowane. Jestem na tak 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rybka69 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 +/- aktywność +wiek +chęć do pomocy +Brak skarg Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Czerwca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Jestem na NIE - Prowokujesz śmiesznymi Emoji, mimo że nic w tym śmiesznego nie jest - jest wystarczająco moderatorów - Podanie napisane kolanem - Ta ranga nie jest dla Ciebie, nie dorosłeś na nią 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Po obradach administracji najwyższej, podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się na PV. 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi