Użytkownik wasyl Opublikowano 6 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Przegrane minimum 10h na serwerze. : Tak Znajomość sourcemoda i panelu. : Tak Ukończony 15 rok życia (są wyjątki). : Tak Konto ze statusem prime. : Tak Sprawny mikrofon. : Tak Brak warnów na forum. : Tak Kultura osobista na wysokim poziomie. : Tak 1. Imię: Daniel 2. Twój nick na serwerze: kringe 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/kringe/54.38.142.181:30035/ 5. W jakich godzinach grasz?: Najczęściej od 16 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak 8. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem dość wysublimowanym człowiekiem i dobrze dogaduje się z ludźmi. Potrafię zachować zimną głowę i znaleźć rozwiązanie w każdego rodzaju sytuacji. Jestem bardzo cierpliwy, życzliwy i pomocny. Pełniłem funkcję admina na wielu serwerach nie tylko w csgo. Między innymi miałem admina na tym własnie serwerze czyli Only AWP #1, aczkolwiek straciłem go przez brak aktywności spowodowany masą nauki jak i problemami z komputerem który już nie dawał rady (na szczescie ten problem został juz rozwiązany). Podczas sprawowania roli admina na tym serwerze byłem dobrze kojarzony i miałem bardzo dobre relacje z większością graczy. Bardzo chciałbym wrócić na wasz serwer ponieważ atmosfera, która tu panowała była wręcz wspaniała. Dodatkowo w csgo gram od około 2015r i mam w tej grze ponad 4000h więc można powiedzieć, że jestem dosyć doświadczonym graczem i bez problemu rozpoznam cheatera od umiejętnego użytkownika. Poza tym wydaje mi się, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: Tak 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198218436253/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:129085262 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Kurcze powiem tak.. Niby wszystko jest na plus, bo nie powiem że nie ALE kurczę patrząc po GT to w ciągu miesiąca grałeś po prostu ostatnie 4 dni. W sensie takim, że zrobiłeś sobie GT pod podanie, a resztę to w ogóle cię nie było... Więc ? No niestety, ale jestem na NIE. Życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Widzę że to twoje drugie podanie nie tak długim czasie, więc widać że zależy ci na adminie/ serwerze. + + Podanie dość ładnie napisane ( mogłeś trochę przecinków więcej dać ) + Wiek + Doświadczenie jako admin - GT Brak aktywności na serwerze, jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MarlboroFan Opublikowano 7 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 +wiek +doswiadczenie +sm +podanie +/- gt Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VoLLveR' Opublikowano 14 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 (edytowane) Większość na plus +wiek +doświadczenie +sm +ładnie napisane podanie -gt Jednak te gt pozostawia sporo do życzenia, wygląda to tak jakbyś grał specjalnie pod podanie. Daj na luz, pograj z nami troszkę więcej a na pewno się uda. Niestety na NIE Edytowane 14 Czerwca 2022 przez VoLLveR' Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 No przez ostatni tydzień znowu brak aktywności, widze ze zmieniales nicki na steam, ale nie grales na nich i tak na serwerze. Odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi