Donator J.Strzelcu Opublikowano 9 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 1. Imię: Oliwier 2. Wiek: 18 3. Nick# na Discord: cis#1147 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Na discordzie siedzę 24/7 , powiadomienia mam włączone cały czas 5. Twoje doświadczenie z Discord: Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o discorda, mimo że nie byłem adminem to chciałbym sprawdzić się w tej roli i zrobić coś pożytecznego dla serwera. Dużo razy pomagałem nie jednej osobie w zrobieniu discorda i pomaganiu mu zrobić zajebisty serwer. Jestem osobą pomocną z dużym doświadczeniem które bym mógł wykorzystać w roli admina discorda. 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Myślę ,że ja jako osoba miła kulturna i pomocna na discordzie by się przydała. Dużo osób czasami składa aby odebrać swoją rangę do podania , i w tym czasie nie zawsze są admini aby dodać tą rangę, wiec ja skoro jestem na discordzie 24/7 to myślę że bym się przydał jako admin. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 10 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Aktywność + Chęć pomocy + Podanie ładnie i schludnie napisane + Doświadczenie + Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) @ Admin DISCORD Co myślisz ? Edit: Przyjmuje na okres próbny odbierz rangę na forum i na dc Edytowane 12 Czerwca 2022 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi