Użytkownik kr1suu Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) 1. Nick osoby oskarżonej: MocnyZawodnik 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun): Admin 3. Twój nick: kr1suu 4. Powód skargi: Bezpodstawne wyrzucenie z serwera, nierowne traktowanie graczy oraz niewykonywanie obowiazkow admina 5. Dowody: Dowodem moze byc mecz grany dnia 15.06 o godzinie okolo 14:20 6. Data zdarzenia: 15.06.2022r 14:20 7. Opis zdarzenia: Mocny nie raz juz chcial pokazac "swoja wyzszosc" mutujac czy dajac mi gaga z byle powodu (nie mowie tez, ze jestem bez winy bo przyznaje sie do tego ze zdarzylo mi sie powiedziec cos wobec innego gracza) ale chodzi mi tu o nierowne traktowanie poniewaz w takiej samej sytuacji inny gracz nie dostanie mute ani nawet upomnienia. Wielokrotnie gdy byl na serwerze i zglaszalem to na @u mial to gdzies. Gracze dwoch innych druzyn teamowali sie i po zgloszeniu tego parokrotnie i tak mial w to wywalone. W ostatnim czasie mnostwo razy zglaszalem cos gdzie dopiero po spamowaniu na @u zaczal to sprawdzac. Dzisiaj podczas zgloszenia kogos za bycie afk oraz drugiej osoby ktora wyzywala gracza od "glupich cip" i to on nie dostal muta (gdzie pare dni temu ja dostalem za to samo na 1h) tylko ja zostalem wyrzucony bezpodstawnie z serwera. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez kr1suu Odnośnik do komentarza
Użytkownik leek Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zacznę od początku. Osobiście nie mam żadnej urazy do kr1suu. Naprawdę wszystkich graczy traktuje tak samo, jeśli chodzi o niego to często kogoś wyzywał. Jeśli chodzi o sprawę z dnia dzisiejszego: Szmela był na ukrytym spect, widziałem w znaj ze jest na uproszczonym, wpisałem ping w konsole i widziałem ze jest na ukrytym. Myślałem że kogoś sprawdzał czy coś. Pisze więc do niego czy ogarnie temat jak już jest na spect, bo ja byłem w trakcie rozgrywki więc nie było sensu siedzieć we 2 adminów na spect jak 1 może wpisać 2 komendy. Kr1siuu cały czas spamił na u@ ze ktoś jest afk i że ktoś kogoś wyzywa. Więc napisałem do szmeli na pw czemu nie ogrania tematu z afk gościem i nie daje mutów. Odpisał mi że jest na dworze z psem i ma afk na serwie. Dla tego nie wchodziłem na spect bo myślałem że szmela nad wszystkim panuje. Jak się dowiedziałem że jest z psem na dworze, wbiłem na spect żeby ogarąć temat. Wyrzuciłem AFK gracza lecz osoby która wyzywała juz nie bylo. Gdy chciałem wyjaśnic na sm_psay kr1suu całą sytuację nie zauważyłem że zamiast sm_psay jest sm_kick. I przypadkowo dałem mu kicka myśląc że pisze do niego prywatną wiadomość. Zresztą można na demku zobaczyc jaki jest powodów kicka. Po tej całej sytuacji Przeprosiłem kr1suu kilka krotnie na pw. Jeśli chodzi o ''teamowanie się'' co nie było dzisiaj tylko jakiś czas temu, śmieszna sytuacja z tego wyszła bo gracz wszedł na gracza nie wiedząc o tym i przez jakieś 8 sekund jak wiedzieli o sobie inny gracz zabił tego na którym stał inny. Ciężko dać kicka za teamowanie jeśli sytuacja trwała kilka sekund i była dość śmieszna dla większości serwera. Mam nadzieję że wyjaśniłem wszystko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 @ BellaCiaoo zobacz demo https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) siema po przeanalizowaniu demka, administrator po prostu popierdolił komendy i kick polecial missclick'iem, skarge odrzucam a @ MocnyZawodnik otrzymuje upomnienie Edytowane 15 Czerwca 2022 przez `Lemon. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi