Użytkownik BWGF Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Nick z CS: BWGF Admin banujący: ALCMDZ Serwer: cod 201 Data zdarzenia: 15.06 17:18 Opis sytuacji: Grłem sobie i dostałem bana ,,OG KUSH AB" Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=926 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 (edytowane) No to tak No generalnie to, głupi nie jestem. Dzieki @ Socerrer za podeslanie dowodow i wczesniejsze rozpisanie tego typa @ BWGF Dobra Szymon, już się nie tłumacz. Każdy wie, że to ty. Gormit łowca kotów. Myslę, że wiecej nie trzeba mówić I taka rada, zmien serwerownie i tyle. Po co katujesz ten VPN i ciągle tu grasz, próbujesz. @ Ciemchocin - do zamknięcia. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez ALCMDZ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Socerrer Opublikowano 15 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 raz dać się złapać za swój brak inteligencji to trzeba być geniuszem Odnośnik do komentarza
Użytkownik BWGF Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Gościu ja nie wiem o czym ty mówisz tak jest to moje konto na innej sieci serverów gdzie nigdy bana nie dostałem a avatar mam zwykły z internetu gdzie taki może mieć każdy iść na inne strony społecznościowe znajdę masę kont z tym avatarem wystarczy wpisać w przeglądarce ,,avatar steam" ,,anonymous" Moim zdaniem nic tym nie udowodniłeś a poza tym ten komentarz pod postem który wstawiłeś napisałem ładne pare lat temu nawet dalej mam dostęp do tego konta. Grałem na cod mod 201 jakoś w październiku listopadzie ostatni raz pod nickiem: RZUCAM FLESZA NA BANANA albo RZUCAJ FLESZA NA BANANA już nie pamiętam 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi