Użytkownik∙ TadeuszRydzyk Opublikowano 16 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 UBT 1.6 czy UBT GO:1.6 Nick:Tadeusz Rydzyk Imię:Kamil Wiek (dokłada data):18.02.1991 31lat SID:STEAM_0:1:502025848 Znajomość AMXX*(1-10):8/10 każdy się myli. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:24h moge spedzić na forum Opisz siebie:Zwykły chłop z Otwock niedaleko Warszawy. W cska gram od 2007, oczywiście z przerwami. Dlaczego akurat Ty?:członkiem UnBan Team, ponieważ jestem osobą miła, spokojną, pomocną, zaangażowaną. Chciałbym spełnić oczekiwania użytkowników i sprawdzić ich screeny czy tam zbanować czitera, który zostanie zgłoszony. Potrafię odróżnić gracza Odpalonego od Gracza Normalnego (Grającego Czysto), jak i byłem już UnBan Masterem 2 razy na tej serwerowni, sprawowałem się bardz dobrze, nie było na mnie skarg, myślę, że jestem odpowiednią osobą aby tą oto posadę otrzymała. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Tak mialem i to ile razy na innej sieci Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:7/10 Kontakt:74688022 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 13 godzin temu, TadeuszRydzyk napisał: byłem już UnBan Masterem 2 razy na tej serwerowni, sprawowałem się bardz dobrze, nie było na mnie skarg Aktywność na forum słaba, połowa postów to odrzucone podania na admina na codzie. Do tego nie można posiadać warnów na koncie. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi