Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Imię: Kacper Wiek (dokładna data urodzenia): 12.04.2006 Doświadczenie: Nie będę kłamał, nie mam jakiegoś doświadczenia jako typer, ale bardzo szybko się uczę i co do samego sportu to mam spory zakres wiedzy, ponieważ sam trenuje i się interesuje sportem. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Znam się na sztukach walki jak nikt inny wiem co, gdzie, jak i kiedy, i znam zawodników. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Najbardziej znam się na sztukach walk (MMA, boks) i na piłce nożnej. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 18 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Rekrutacja na typera zamknięta więc podanie bez sensu, zanim napiszesz podanie zobacz, czy rekrutacja jest otwarta bądź zamknięta. Na NIE aha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Wyszło małe nieporozumienie, podanie przyjmuję, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale, reszta wtedy już na priv. (okres próbny) 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi