Użytkownik Voljin Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Nick z CS: Voljin Admin banujący: Błaszczyk Serwer: [Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: O tak chwilę temu Opis sytuacji: A no wszedłem sobie pograć, postanowiłem się przywitać z szanowanym panem adminem Arturkiem z krakowa, pisząc "tostero, a nie to tylko błaszczyk pedał" po czym wielki opiekun serwera sfrustrowany prawdą na swój temat bądź też nadużywając władzy postanowił zbanować moją skromną osobę na aż TYDZIEŃ, jak dla mnie żenua :c Jestem w stanie zrozumieć że wielkość twojego epenisa urosła w sieci gdy posiadasz admina, aczkolwiek czy warto go nadużywać? Pozdro Oro Koroner, jedyny normalny admin Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie ma co kamerować Nie pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Czerwca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Warna odrobię, co mi tam. Ja też wtrące swoję trzy groszy. Proszę o upomnienie admina Błaszczyk przez nachalne mówiąc przez omikrofon "Paweł, babe, oh babe zrób mi dobrze itp" albo wklejania jakiejś wiadomości na czacie nic nie znaczącej dotyczącej mnie. Jak to jest opiekun to wystarczy współczuć. A no i jak powiedziałem, że jak tak nie przestanie robić. To skarga pójdzie na niego. To ten mnie wywalił i napisał "Idź sobie pisz" przy czym miałem dużo fragów i mi specjalnie kicka dał. Nie pozdrawiam do gry z głową a nie z rozdwojeniem jaźni 1 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 @ Błaszczyk ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Voljin Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) No cóż, jaki admin taka renoma serwera, aż żal patrzeć gdy porządni admini jak Oro Koroner czy Pero muszą współpracować z takim miotem :C Nie pozdrawiam i czekam na zdjęcie bana a tobie ajtuj wiadomo co i wiadomo na co Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Voljin 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 21 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Chłop co wchodzi na serwer wyzywa każdego, OD ŚMIECI, PEDAŁÓW, ITP ITP ITP, Piszą mi ludzie na steamie żebym wbijał bo kto go zabije to jasny zwierz wyzywa, gdy wbijam to siedzi spokojnie, po czym wchodzę sobie na amx_spec, a ten dalej jedzie swoje wiązanki, po trzecie to jego chyba z 4/5ban już za odzywki do graczy, + Teksty takiego typu możesz sobie do kolegów kierować, Ty już dawno powinieneś mieć perma za swoje obrażanie kobiet od DZIWEK, SZLAUFÓW ITP. @ PawełSzmit Chłopczyku to że masz zapędy seksualne fo facetów piszesz do nich na serwerzę żebyś im gałke ojebał, że lubisz sex, i takie rózne teksty, to ty jesteś normalny ?? Jak tak luibisz męskie dupcie to są kluby po róznych miastach jedz i dobrze się baw, bo zapewne jesteś w kręgu zainteresowania LGBT [15.06.2022, 19:24] *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* Paweł Szmit : zrob mi ses*Skoczek* *SVIP* [Legendary Eagle Master] *DEAD* RikiTiki : czego mialczysz*Skoczek* *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* Paweł Szmit : sex*Skoczek* *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* Paweł Szmit : xDDARMOWY ADMIN bez SKLADKI. Napisz podanie w szybkiej rekrutacji na http://StrefaSkilla.pl*** Buzzzka killed Faraon## NL with a headshot from mp5navy ****Skoczek* *SVIP* [Supreme Master First Class] *DEAD* Błaszczyk : cho*Skoczek* *SVIP* [Legendary Eagle Master] *DEAD* RikiTiki : wsadz mu*Skoczek* *SVIP* [Legendary Eagle Master] *DEAD* RikiTiki : na gleboko*SVIP* [Legendary Eagle] *DEAD* Waldas : hihihi*** narcomanov killed Buzzzka with a headshot from m4a1 ****SVIP* [Silver Elite Master] *DEAD* gruby777 : w czoko*Skoczek* *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* Paweł Szmit : o tak lubie gleboko*Skoczek* *SVIP* [Master Guardian I] *DEAD* Oro Koroner : fuuu*Skoczek* *SVIP* [Gold Nova Master] *DEAD* Paweł Szmit : xDD I ty masz czelność w ogóle coś pisać ciepły człowieku ... @ Voljin chloptasiu, najpierw posłuchaj dobrze co gadamy na mikro, a później pisz farmazoniarzu to jedno,a drugie jak się zachowuje powiedz mi jak gościu? To że śmiejemy się na serwerze nikogo nie wyżywając,to zachowuje się jak dziwka bo co bo że mną gadają a z tobą nie ?, rozróżnij dwa pojęcia wyzywanie, a śmianie się z głupot:) Wyciąganie snapow xd, to już nie mogę mieć snapa kogoś kto grą na serwerze?, Dobrze Asia pisała że chamidło,I prostak, To fo z tego że już miałeś za tamto bany,co ty myślisz że będą cie banować, znowu na 5min,i tak w kółko Macieju? 🤣🤣🤣 Żart chyba jakiś. Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Voljin Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Rozumiem, że jesteś obrońcą praw kobiet na serwerze i wyciągania od nich snapów w zamian za banowanie by zaimponować, ale ajtuj ten temat nie jest o tym po kim cisnę, lecz na temat sytuacji z wczoraj a dokładnie tej przytoczonej, za poprzednie wybryki tak jak pisalas miałem już swoje bany :C Nie nadużywaj admina Ajtuj, sam też zachowujesz sie jak dziwka niekiedy a mi zarzucasz, że czasem sobie rzucę jakąś kurwą =) Hipokryto @edit1 - To że przytaczasz teksty Pawła Szmita i nazywasz go ciepłym np "Paweł Szmit : o tak lubie gleboko*" podczas gdy sama na serwerze skrzeczysz na mikrofonie udając ruchanego z ziomkami, to największy przejaw hipokryzji ajtujek @edit2 - Dajcie tu kogoś normalnego żeby spojrzał na temat trzeźwo, niżeli admina który go ma bo jest ziomkiem założyciela albo znalazł go w cheetosach =) Ajtuj, to jak? Dorośniesz kiedyś? :C Nie pozdrawiam Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Voljin 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Dostałeś to na co zapracowałeś przez ostatnie kilka miesięcy. Admin dał maksymalną długość bana z taryfikatora i miał do tego podstawy patrząc na Twoją historię banów. Zresztą co tu pisać więcej jak nawet na forum musisz przytyki puszczać? Z racji, że to nie jest pierwszy twój ban na tydzien(!) i widać, że jesteś niereformowalnym przypadkiem to bana przedłużam na dwa tygodnie. Dziękuje, można się rozejść. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi