Użytkownik∙ d3sejnXDDDDDDDDDDD Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 1. Twój nick: spizguś ąąą 2. Nick oskarżonego: paeel 3. IP/SID oskarżonego: macie tam w bansie chyab 4. Data i czas zdarzenia: przed chwilą 5. Powód skargi: Admin ma chyba skolioze wzroczną 6. Opis sytuacji: Był chłop co nakurwiał przez mikro dostałem kicka chuj a potem dostaje bana za obrazanie jak spytalem admin chyba missa dales z tym kickiem XD 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Macie w bansie bana a dowód drugi to chyba w plikach gdzie widzicie chat więc pozdro dla admina okulary Ci kupie daj tylko adres :D 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) wybacz stary, to czysta pomyłka. Później zauważyłem, że nie wyrzuciłem jego tylko Ciebie. przepraszam Edytowane 21 Czerwca 2022 przez paeel 3 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ d3sejnXDDDDDDDDDDD Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Dobra tylko następnym razem musisz patrzeć 2 lub 3 dokładniej 2 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Błędy się zdarzają. Na chwilę obecną bez konsekwencji. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi