Użytkownik∙ ASX Opublikowano 24 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Nick z CS: *A*S*X* Admin banujący: paeel - nie wiem tylko czy chciał, czy przez pomyłke Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: Dzisiaj(24.06) 5:57 Opis sytuacji: Normalnie albo chciał spradzić moje demko, albo pomylił numer. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4755 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www27.zippyshare.com/v/HUi70plA/file.html Jak rozpisze, chce mieć czas na kontr rozpiskę chyba, że to pomyłka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 24 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 4:35 - Podobno widać czubek głowy przez duckjump. 7:25 - . 8:12 - dziwne, to raczej nie był skan żeby sprawdzić kąt, 9:43 - CT pod skrzynia brama b, gracz z tej samej drużyny, który jest już na środku nie zostaje ruszony przez CT pod skrzynia, a podejrzany mimo to RAZ na 20 minut mapy sprawdza to miejsce i to w taki sposób. 10:05:68 do 10:10 - piątą sekundę dziesiątej minuty polecam obejrzeć na X1/4 - Dwóch CT, pierwszy zostaje zabity. Uwaga. Drugi CT wychyla z anarchii, podejrzany nie mógł go zobaczyć, ponieważ zasłonił mu niego kolega z drużyny, (musiał go zobaczyć pół sekundy wcześniej przez ścianę że będzie wychylał) a mimo tego ASX zaczął strzelać do CT. Dalej, CT na gali - dookoła jakieś strzały, kroków CT na gali nie słychać mimo to po zobaczeniu przez ścianę wroga, szybka zmiana z deagla na AK, ustawienie, CT wychyla - frag dla Asx. 10:14 - CT na respie wychylając użył shift, czego ASX się nie spodziewał i zaczął strzelać szybciej, kroków wychylającego przed użyciem shift nie słychać więc równie dobrze mógł się schować w kącie. 10:27 - TT w dolnym trupie. dlaczego ASX nie sprawdził czy nie ma nikogo przed trupem? bo widział przez wh że nie ma tam nikogo, od początku obserwował dolny trup wiedząc, że jest tam przeciwnik. 14:21 - ???? 17:50 - celownik po TT, ⬇️ pewne wyjście z trupa, spóźnione rozglądanie się dla niepoznaki. ASX był wcześniej banowany za czitowanie. Pierwszym razem ssy były czyste, drugim razem Błaszczyk nie rozpisał dema. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez paeel 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ASX Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, paeel napisał: 4:35 - . 7:25 - . 8:12 - dziwne, to raczej nie był skan żeby sprawdzić kąt, 9:43 - CT pod skrzynia brama b, gracz z tej samej drużyny, który jest już na środku nie zostaje ruszony przez CT pod skrzynia, a podejrzany mimo to RAZ na 20 minut mapy sprawdza to miejsce i to w taki sposób. 10:05:68 do 10:10 - piątą sekundę dziesiątej minuty polecam obejrzeć na X1/4 - Dwóch CT, pierwszy zostaje zabity. Uwaga. Drugi CT wychyla z anarchii, podejrzany nie mógł go zobaczyć, ponieważ zasłonił mu kolega z drużyny, a mimo tego ASX zaczął strzelać do CT. Dalej, CT na gali - dookoła jakieś strzały, kroków CT na gali nie słychać mimo to po zobaczeniu przez ścianę wroga, szybka zmiana z deagla na AK, ustawienie, CT wychyla - frag dla Asx. 10:14 - CT na respie wychylając użył shift, czego ASX się nie spodziewał i zaczął strzelać szybciej, kroków wychylającego przed użyciem shift nie słychać. 10:27 - TT w dolnym trupie. dlaczego ASX nie sprawdził czy nie ma nikogo przed trupem? bo widział przez wh że nie ma tam nikogo, od początku obserwował dolny trup wiedząc, że jest tam przeciwnik. 14:21 - ???? 17:50 - celownik po TT, ⬇️ 17:58 - pewne wyjście z trupa, spóźnione rozglądanie się dla niepoznaki. 4:35 - Nic nadzwyczajnego tutaj nie ma Zauważyłem twoją głowę i Cię zabiłem 4:37 widać twoją głowę Spowolnij do 1/2 1/4 jak masz problemy. Tłumaczyłem Ci na pv steama 7:25 - Słychać, na słuchawkach że jest już w blisko więc strzeliłem, kolejna sprawa że flesh zaczął już schodzić. 8:12 wolałem sprawdzić dokładnie zauważ, że runde wcześniej kampił w tym samym miejscu o w tej minucie = 7:35 (Tutaj sprawdziłem i zobaczyłem kawałek lufy i skan) Więc pomyślałem, że lepiej ponowić skanowanie. Rutyna, jak w jednej rundzie siedział w tej miejscówce to w drugiej też może. Pierwsze dwa strzały przerwałem, bo oślepił mnie własny flesh i skanowanie nie miało sensu gdyż nie widziałem czy zadaje obrażenia. 9:43 - "podejrzany" pfff wypraszam sobie. Rutynowe zerknięcie na komin + kroki słyszane na słuchawkach. 9:50 - po tak zajebistym infie "Czyste B"(czy tam "0 B" gdzie miałem typa w kominie wolałem sprawdzić brame B dokładnie. Wyskoczyłem na skrzynkę przeszedłem po niej kawałek po czym Cię dostrzegłem no i zabiłem. Wyskoczenie na skrzynke może wydawać się dziwne, ale czasami tak robię w twojej ironii jest dużo prawdy. W poprzednich rundach(mapach) tak schodziłem po skrzynkach. Poszukam HLTV i pokaże jak ktoś będzie tego potrzebował. 10:05 - Kroki w anarchii + ktoś powiedział "dwóch" i to mi wystarczyło bo miałem skojarzenie po tym gdy 1 już wyszedł z anarchii. Strzelanie w strone bramy z powodu info, które każdy może interpretować inaczej. (Powiedział nieważne ale ja myślami pozostałem, przy "dwóch" i krokach w anarchii) stąd skan w stronę bramy. 10:08 kroki na gali. 10:14 - Było info, że jest na CT(10:12 - "CT resp") . Szczerze mówiąc przeskanowałem sobie to miejsce, bo nie wiedziałem czy nie kryje się w ciemni. Rozumiem, że uznacie tą akcje za spaloną sam bym sobie w takie wytłumaczenie nie uwierzył (Ale tylko odnośnie tej akcji) . 10:27 Popatrzyłem w strone dolnego w 10:32 ale usłyszałem, że coś się zbliża szybkim tempem do wejścia do górnego, skupiłem się zatem na wejściu do trupa i w 10:34 dostałem flesha w 10:35 następnego. w 10:38 flesh już schodził i kroki słychać było. Akcja, żeby co. By pokazać, że niby swojego w dolnym nie słyszałem ?? Słyszałem nie wiedziałem, czy swój czy nie, lecz wolałem patrzeć na coś co zapierdzielało szybko do górnego niż coś co trzęsło portkami w dolnym. 14:21 - czy ty na prawdę nie słyszysz kroków ? Ja słyszałem i poczekałem 17:50 - Słychać skany i kroki w górnym... 17:58 - zaufałem słuchawkom, zawsze coś przed górnym słyszałem jak było zanim któryś zaczyna kampić zawsze się wierci i go słychać. Więc no pewne wyjście, dwa ufam swoim umiejętnością i dlatego machnąłem w jedną stronę jakby tam był nie wiedziałbym o tym wyszedł bym tak samo pewnie i tak bym go zabił. Kilka akcji mnie zaciekawiło, kilka zażenowało. Musisz używać słuchawek i być bardziej honorowy. Zachowałeś się jak banderowiec jakiś tu milutko rozmawiasz ze mną na steamie a tu 10 minut później wbijasz mi bana w plecy bo tak, na spectra nawet nie schodziłeś Ta akcja pokazuje, że chcesz mnie spalić na siłę 17:50 - tutaj nie słyszysz, że w górnym ktoś jest bo Ci to nie wygodne. Podobnie 8:12, mimo iż doskonale wiesz, że sam się oślepiłem i przez to musiałem poprawić przeskanowanie, bo nie widziałem, czy był DMG, czy nie. 4:35 - gdzie w 4:37 widać twoją głowę... Tak mieszasz ciekawe akcje ze 100% czystymi. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez ASX Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Brak ub. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi