GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Czerwony Kapturek mówi do babci: - Babciu. A dlaczego masz takie duże oczy? - Żeby Cię lepiej widzieć. - A czemu takie duże uszy? - Żeby Cię lepiej słyszeć. - A czemu masz taki wielki nos? - Ku*wa, sama się w lustrze przejrzyj! Księżniczko zasrana! Jedzie facet na ryby o czwartej rano. Nagle zza krzaków wyskakuje gliniarz i go zatrzymuje. - Wasze dokumenty! Facet podał gliniarzowi papiery. - Normalni ludzie o tej porze śpią, a pan gdzieś się wybiera. To bardzo podejrzane...spauzował znacząco gliniarz. - Też tak myślę. Normalni ludzie o tej porze z żonami śpią, a wy tu we dwóch z kolegą w krzakach siedzicie. To bardzo podejrzane... :bruh: Szczepan chciał, żeby na Gwiazdkę rodzice podarowali mu poduszkę. Dostał rower.Biedny chłopczyk całą noc przepłakał, wtulony między pedał a koło. Pewien oficer zauważył, że jeden z żołnierzy zachowuje się bardzo dziwnie: stale chodził po terenie jednostki, podnosił każdy znaleziony papier, oglądał z obu stron, mruczał pod nosem: "To nie to" i odkładał. Po jakimś czasie oficer wysłał żołnierza do psychiatry. Ten przebadał pacjenta, uznał go za fiźniętego i nienadającego się do dalszej służby w wojsku. Podaje żołnierzowi kwitek, ten ogląda i stwierdza: - To jest to xDDD - Wow! Poka! Zaje*isty zegarek! Skąd masz? - Złoty! Wygrałem wyścig! - Jaki wyścig? - Ja, dwóch policjantów i cała ochrona centrum handlowego. Kobieta skarży się przyjaciółce: - Czujesz, wczoraj w autobusie do mojej torby narkoman wlazł! - I co? - Nic, najpierw nie zauważyłam, a potem torbę otwieram, patrzę - siedzi. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 29 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi