Użytkownik IceScream Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Nick z CS: Ice Scream Admin banujący:OroKoroner Serwer: StrefaSkilla OnlyDD2 #1 Data zdarzenia: około 10:25 27.06.2022 Opis sytuacji: Dostałem tak o z czapy bana za wh zadnych ss'ów ani nic dziwna sytuacja z jednej strony wkurwienie że dostałem bana za czystość, a z drugiej w sumie chyba komplement xd? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2206271015-de_dust2-1656317700-1656319020.zip Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @ OroKoroner 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IceScream Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 53 minuty temu, OroKoroner napisał: Taki mały szczegół -08:57:55 (dopiero na zwolnieniu widać mały urywek pleców przeciwniczki wchodzącą resp tt - na szybko nawet ja nie zobaczyłem). 09:10:35 - Angela na shifcie - 09:11:20 09:24:15 - Fajne to (GrzeNiu bezszelestnie na midzie, więc Ice nie mógł wiedzieć, że tam jest). 09:57 - (Angela w dolnym cicho) - Nasz kolega już wie 10:50:50 - Wisieńka na torcie (parę sekund wcześniej można sobie cofnąć, gdzie GrzeNiu bezszelestnie idzie za nim, więc nie mógł go słyszeć ) PS: o 10:27 dostaje bana, o 11:00 na StrefoBoxie pisze, że na DD2 cyk odpalony lata... Aha czyli po takiej twojej ocenie to ma zadecydować czy ja jestem odpalony czy nie? Każdy gra inaczej i ja nie raz nie podejmuje swoich decyzji na podstawie czegos czy uslyszalem czy nie, gram na czuja często i nie rozumiem po co tutaj jeszcze ta wrzutka ze pisalem ze cheater był na serwerze jak każdy wie kto to ten NoToCyk ... Do tego dodam że gram na niskim sensitivity i przymałej myszce jak na moją dłoń i nie raz po prostu wcelowuje sie tam gdzie mi akurat wygodnie się ułożyła na dłoni . i teraz wyobraź sobie że nic nie mam i jak mam ci to niby udowodnić? Powoływać się na twoje widzimisię czy co? Moge ci 100 takich demek nagrać jak gram jeżeli masz czas Odnośnik do komentarza
Użytkownik IceScream Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 (edytowane) Taki mały szczegół -08:57:55 (dopiero na zwolnieniu widać mały urywek pleców przeciwniczki wchodzącą resp tt - na szybko nawet ja nie zobaczyłem). -> Ty nie widziałeś ja widziałem to oznacza że mam wh ok. Ja akurat zauważyłem i zanotowałem z tyłu głowy że jest jeszcze jeden przeciwnik i kierował się na spawn terro. (chyba że jak grasz to jesteś typowo skupiony na celowniku i nie widziałeś to spoko, ale pamietaj że każdy gra inaczej i ma swój styl) 09:10:35 - Angela na shifcie - 09:11:20 -> (nawet zakładając że mogłem nie widzieć "08:57:55") MICHAL umarl od Angeli ale to ktoś inny umarł wiec wiedzialem że Angela musi sie gdzies krecic Anarchia/Resp tt. Patrząc się chwile na respa terro (szpara) widzialem ok. 09:02 jak ktoś użył spadochronu. Wtedy byłem pewny i powiedziałem ze jeszcze terro, zaraz po tym wycofując się miałem już iść na gale ale usłyszałem krok lub jak spada do ciemni więc zaczekałem aż wyjdzie. 09:24:15 - Fajne to (GrzeNiu bezszelestnie na midzie, więc Ice nie mógł wiedzieć, że tam jest). -> Tutaj akurat nie miałem większej myśli w głowie, normalnie zeskoczyłem sobie i zesweepowałem myszką żeby podchodzić pod CT i pojawił mi sie GrzeNiu przede mną i udało mi sie go ustrzelić (Gram na low sens i przymałej myszce jak na mnie i dlatego często sweepuje z pamięci mięśniowej w miejscówki/kąty na mapie i akurat zrobiłem sweepa na miare gdy ów wyżej wymieniony kolega mi sie wbił pod celownik czysty fart) 09:57 - (Angela w dolnym cicho) - Nasz kolega już wie -> Rzucałem HE a przecież jak zadasz damage komuś to widać to i może dlatego wiedziałem żeby obserwować tamtą miejscówke? 10:50:50 - Wisieńka na torcie (parę sekund wcześniej można sobie cofnąć, gdzie GrzeNiu bezszelestnie idzie za nim, więc nie mógł go słyszeć ) -> Tutaj nie rozumiem nawet dlaczego to jest wisienka na torcie po prostu sprawdzałem plecy a z racji jak już wspomniałem (LOW SENS) to często sprawdzam kąty / obracam się za plecy sweepami zeby oblukać czy ktoś jest i skąd mogłem wiedzieć że jest akurat za mną z tyłu przecież oczu nie mam po prostu timing zagrał rolę a wy to odczytaliście jak odczytaliście... Podsumowując : GrzeNiu miał pecha ze mną a ja farta co do timingu z nim. Reszte wyjaśniłem. Po za tym twoim jedynym argumentem jest to że ktoś używa shiftu a ta gra przeciez nie zawsze opiera sie na słuchu, a w moim przypadku często na game sensie nawet aima nie mam dobrego ale potrafie sie nie raz odpowiednio ustawić lub pozbierać dane kto kogo gdzie zabił czy dawno czy nie dawno gdzie leżą zwłoki i w którym kierunku się ułożyły itp. Nie oceniaj tak od razu po okładce i OBEJRZYJ JESZCZE RAZ DEMKO. Dziękuje za tą wypowiedź. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez IceScream Odnoszę się co do timestampów demka Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 08:57:55 B- 09:10:35 B- (powiązane z tym u góry) 09:24:15 B+/- 09:57 B- Nawet jeśliby tam granat nie poleciał to sprawdzenie dolnego to raczej normalna sprawa. 10:50:50 B- Przypadek, nawet z wh by przecież nie widział tego co się dzieje za nim. UB 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi