Użytkownik Rybka69 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Twój nick:Rybka69 Nick oskarżonego: @ HaQi Powód skargi:Brak zainteresowania robienia grafiki w dziale do tego stworzonym Opis sytuacji: @ marcinek;> wykonuje prace graficzne a @ HaQi sie ociąga nie ładnie Data i godzina zdarzenia:od 2 tygodni Miejsce zdarzenia:Forum Dowody:Na forum macie wszystko Coś od siebie:🍒🍑 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 @ marcinek;> jako głowny grafik, wypowiedz się na temat aktywności grafika w dziale zleceń 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 27 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 No cóż ja mogę powiedzieć - HaQi aktywnością nie powala co zresztą widać: Ostatnia grafika 13 czerwca, gdzie najnowsze zlecenie zostało napisane w sobotę, a sam grafik nawet temat przeglądał; Myślę, że nic więcej co do aktywności dodawać nie muszę. @ HaQi otrzymał ode mnie ostrzeżenie - jak na razie słowne i liczę na jego poprawę w najbliższej przyszłości. Skarga do przyjęcia, a temat do zamknięcia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi