Premium _sss_ Opublikowano 28 Czerwca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 14 3. Nick# na Discord:Animeq#0293 4. Ile czasu spędzasz na Discord: mogę po parę godzin dziennie choć ostatnio jestem mniej aktywny ponieważ są wakacje i częściej z kolegami wychodzę 5. Twoje doświadczenie z Discord: nie byłem adminem na jakieś dużej sieci ale miałem swój serwer który dość dobrze ogarniałem 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Słyszałem, że potrzebujecie adminów wiec oferuję swoja pomoc ponieważ chce pomóc rozwijać się sieci. Jestem dość kulturalną osobą, staram się nie zaczynać awantur ani nic podobnego. Na dc mogę poświecić sporo czasu więc myślę że dobrze się sprawdzę w tej roli. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 @ Admin DISCORD wypowiadać się 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 28 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (edytowane) Doświadczenie + Chęć pomocy + Brakuje adminów przyda nam się do współpracy kolega Wiek (+/-) Popraw aktywność na dc 7 wiadomości troszke lipa - Jestem za okresem próbnym! Edytowane 28 Czerwca 2022 przez cis 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 28 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Doświadczenie + Wiek (+/-) Widać spokojna osoba i bez problemowa na Dc + No chęć do pomocy + Jestem za okresem próbnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 (Podanie odrzucam spróbuj za 7 dni ) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi