Użytkownik Rybka69 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Jaką masz propozycje?:awanse dać tym ludzią ps inna administracja nie wtrącać się do tego tylko sam @ Trivor ma sam to uwzględnić. Awanse: @ ^Apple^ na: naczelny typer , administrator @ Andrzej. na: head administrator @ Kacperek na: @j @ shiinga na: administrator @ HABUDDA na:Właściciel awp 2 @ Hana_Montana na:Właściciel dsc @ OroKoroner na:Moderator (t) @ Scout. Opiekun Surf SKI Pozdrawiam rybka 69 Ps nalegam do oddawania głosów np kacperek @j tak Scout. Opiekun nie 6 3 2 3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Czerwca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Nie nie nie Bez sensu, jak właściciel będzie chciał dać awans, to go da. Ty masz gówno do gadania, więc nie wiem po co ten post? + Powinieneś jeszcze dostać za to Warna, mam przypomnieć nowy pkt z regulaminu że zakazuje się oznaczania administracji w takim czymś? 1 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 30 Czerwca 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 skoro jesteś taki wpływowy, to we mi też daj jakiegoś juniora albo h@ i Andrzeja na rangę "Bot" jak coś pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 No mi też załatw Administratora bo widze że masz duże znajomości. Płace 100 zł Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi