Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Lambadfa

Domagadmsiesprawiedlowosci

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick:Lambadfa
2. Nick oskarżonego:Zjarana jestem, Adrian, Browar3D. Trzech winnych.
3. Czas zdarzenia:20:07 Mapa surf_ski_2
4. IP/SID oskarżonego:
5. Powód skargi: Wysoki sądzie dostałem BANA za nic na tydzień od jestem zjarana wiem że, użytkownicy marihuany(nie legalnych używek) są inni od normalnych ludzi często mają tak zwany zlagowany mózg i są ogólnie poszczegani przez ludzi jako zjeby. Nwm co sie jej dzieje w życiu że, musi używać takich substacji ogłupiuających ale to nie znaczy że, musi sie wyżywać na graczach którzy nie zorbili nic złego i chcą sobie pograć.
6. Opis sytuacji: Wszedłem sobie jak codziennie na mój ulubiony serwer cs1.6. Grałem sobie na nim aż zostałem werbalnie zatakowany przez gracza Adrian więc mu odpisałem grzecznie żeby zostawił mnie w spokoju lecz wtedy dołączyli do niego BrowarXD(Zjeb konfident) i jestem zjarana(przyćpany mozg) wyzywając mnie. I grożąc mi że, dostane bana a ja tylko odpisywałem na ich wiadomości. Nie obchodzi mnie wasze koleśostwo na serwerze i domagam się UCZCIWEJ SPRAWY SĄDOWEJ I PRZESTANIA FAWORYZACJI GRACZY. NIE POZDRAWIAM.
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Gracz pod nickiem SXP widział całą sytuacje ponieważ był wtedy na serwerze i tak sie składa ze mam do niego kontakt i moze potwierdzić moją wersje zdarzeń. TYLKO BOG MOZE MNIE SADZIC BRAWO DALEJ BANUJCIE GRACZY NA TYDZIEN ZA NIC JAK I TAK TAM GRAJĄ PO 3 OSOBY. 

Edytowane przez Domagadmsiesprawiedlowosci
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

Witam chciałbym ustosunkować się do wypowiedzi Lambadfa. 

Potwierdzam że cała sytuacja miała miejsce a oskarżenia Lambadfa są jak najbardziej prawdziwe. To skandal że takie sytuacje mają miejsce w cywilizowanym świecie.

Mam nadzieje że wysoki sąd wyda sprawiedliwy wyrok i ukarze tych degeneratów.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Jestem oskarżony 

Ty masz jakis mózg??? 

Byłeś na serwerze i po krótkim czasie wszedła @ zjarana_xx3 po czym napisałeś

[Assasin] Lambadfa :  uwaga admin z -20iq wbil na serwer

Po czym odpowiedziałem w ten sam sposób i zacząłeś mnie wyzywać i obrażać rodzinne 

[Assasin] Lambadfa :  zamknij ryj
[Assasin] Lambadfa :  twoja strqa sie roztyla
[Assasin] Lambadfa :  chyba chuj ci w ryj
[Assasin] Lambadfa :  pod latarnia

[Assasin] Lambadfa :  twojqa stra
[Assasin] Lambadfa :  twojemu staremu tez

Mdli mnie od takich zakłamanych ludzi jak ty.

Jak coś to ja ci załatwiłem tego pięknego bana, ale widzę, że niczego się nie nauczyłeś i od razu perma powinieneś dostać

Tu jest demko na potwierdzenie twojego całego zachowania http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2207021945-surf_ski_2-1656783900-1656785460.zip

Jeśli będzie trza dodam SS 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Wiadomo że, przez ciebie dostałem bana bo jesteś serwerowym potwierdzaczem i zakłamanym człowiekiem.

Każdy może napisać niby co napisałem może daj jakiś dowód ss konsoli to żaden dowód bo można w nich napisac co sie chce.

Ale zgadzam się z tym w 20% co napisałeś tylko dodaj do tego jak mnie prowokowałeś i jakie obrzydliwe rzeczy pisałeś.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Niestety nie mam żadnych dowodów jestem zwykłym zjadaczem chleba i nie potrafię korzystać z demka ale proszę zobaczyć demko i zobaczyc jakie obrzydliwe rzeczy tam piszą.

• Użytkowniczka

Oj, oczywiście ,że nie dostałeś bana za nic.
Chwilę po tym jak wbiłam na serwer dostałam wycinek konwersacji (który już dodał Browar) i oboje dobrze wiemy nie od dziś,
i co nawet widać
po twoim płytkim pisaniu w skardze - obelgi, wyzwiska leżą Ci w naturze. Poza tym najwidoczniej ,skoro po moim wejściu się nie odezwałeś nic na ten ten temat ,z wyzwiskami ,czy cokolwiek to pasowało Ci to wyzywanie z Twojej strony, moim zdaniem.
Fajnie by było jakbyś pokazał jak "wtedy dołączyli do niego BrowarXD(Zjeb konfident) i jestem zjarana(przyćpany mozg) wyzywając mnie."
Bo ja sobie nie przypominam abym rzuciła jakąkolwiek obelgę w twoją stronę, niesamowite jest też jakim musisz być człowiekiem,
żeby kogokolwiek w ten sposób oceniać nie znając, mijając od  czasu do czasu na serwerze.
Nie ma czegoś takiego jak "koleśostwo", wszystkich traktuje po równo ,nie ma rywalizacji ,że komuś daje bana a drugiemu nie bo mamy jakąkolwiek relacje.

Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do bana permanentnego.
Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 24h.

Edytowane przez zjarana_xx3
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Szczerze jak ktoś sadzi ze ten lambada moze byc nie winny to powinien sie powaznie zastanowic nad soba xD

Bylem dluzszy czas opiekunem i staralem sie postawic serwer na nogi... glownym problemem byly osoby ktore bardzo utrudnialy gre innym i osoby o niskim poziomie kultury osobistej... Lambada byl w top3 opisze go w trzech cechach ... prowokator, wulgarnosc wobec innych i interpretowanie regulaminu wedlug jego dziwnej podswiadomosci... troche odklejka jak sentino albo helikopterek

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1

Sygnaturka-Jacek.png

Brak dowodów = skarga odrzucona.

Cytat

Niestety nie mam żadnych dowodów jestem zwykłym zjadaczem chleba i nie potrafię korzystać z demka ale proszę zobaczyć demko i zobaczyc jakie obrzydliwe rzeczy tam piszą.

Mogłeś zrobić zrzut ekranu konsoli; cokolwiek. Jedyne co wywnioskowałem z tej skargi to to, że ban był słuszny po tym co zareprezentowałeś w treści skargi.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]