Użytkownik Domagadmsiesprawiedlowosci Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) 1. Twój Nick:Lambadfa 2. Nick oskarżonego:Zjarana jestem, Adrian, Browar3D. Trzech winnych. 3. Czas zdarzenia:20:07 Mapa surf_ski_2 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Wysoki sądzie dostałem BANA za nic na tydzień od jestem zjarana wiem że, użytkownicy marihuany(nie legalnych używek) są inni od normalnych ludzi często mają tak zwany zlagowany mózg i są ogólnie poszczegani przez ludzi jako zjeby. Nwm co sie jej dzieje w życiu że, musi używać takich substacji ogłupiuających ale to nie znaczy że, musi sie wyżywać na graczach którzy nie zorbili nic złego i chcą sobie pograć. 6. Opis sytuacji: Wszedłem sobie jak codziennie na mój ulubiony serwer cs1.6. Grałem sobie na nim aż zostałem werbalnie zatakowany przez gracza Adrian więc mu odpisałem grzecznie żeby zostawił mnie w spokoju lecz wtedy dołączyli do niego BrowarXD(Zjeb konfident) i jestem zjarana(przyćpany mozg) wyzywając mnie. I grożąc mi że, dostane bana a ja tylko odpisywałem na ich wiadomości. Nie obchodzi mnie wasze koleśostwo na serwerze i domagam się UCZCIWEJ SPRAWY SĄDOWEJ I PRZESTANIA FAWORYZACJI GRACZY. NIE POZDRAWIAM. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Gracz pod nickiem SXP widział całą sytuacje ponieważ był wtedy na serwerze i tak sie składa ze mam do niego kontakt i moze potwierdzić moją wersje zdarzeń. TYLKO BOG MOZE MNIE SADZIC BRAWO DALEJ BANUJCIE GRACZY NA TYDZIEN ZA NIC JAK I TAK TAM GRAJĄ PO 3 OSOBY. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Domagadmsiesprawiedlowosci 1 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 @ zjarana_xx3 ? @ Domagadmsiesprawiedlowosci poprosiłbym o jakiś konkretny dowód, ss'y, hltv, cokolwiek. Na słowo nikomu wierzyć nie będę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SXP Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Witam chciałbym ustosunkować się do wypowiedzi Lambadfa. Potwierdzam że cała sytuacja miała miejsce a oskarżenia Lambadfa są jak najbardziej prawdziwe. To skandal że takie sytuacje mają miejsce w cywilizowanym świecie. Mam nadzieje że wysoki sąd wyda sprawiedliwy wyrok i ukarze tych degeneratów. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Jestem oskarżony Ty masz jakis mózg??? Byłeś na serwerze i po krótkim czasie wszedła @ zjarana_xx3 po czym napisałeś [Assasin] Lambadfa : uwaga admin z -20iq wbil na serwer Po czym odpowiedziałem w ten sam sposób i zacząłeś mnie wyzywać i obrażać rodzinne [Assasin] Lambadfa : zamknij ryj [Assasin] Lambadfa : twoja strqa sie roztyla [Assasin] Lambadfa : chyba chuj ci w ryj [Assasin] Lambadfa : pod latarnia [Assasin] Lambadfa : twojqa stra [Assasin] Lambadfa : twojemu staremu tez Mdli mnie od takich zakłamanych ludzi jak ty. Jak coś to ja ci załatwiłem tego pięknego bana, ale widzę, że niczego się nie nauczyłeś i od razu perma powinieneś dostać Tu jest demko na potwierdzenie twojego całego zachowania http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2207021945-surf_ski_2-1656783900-1656785460.zip Jeśli będzie trza dodam SS 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Domagadmsiesprawiedlowosci Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Wiadomo że, przez ciebie dostałem bana bo jesteś serwerowym potwierdzaczem i zakłamanym człowiekiem. Każdy może napisać niby co napisałem może daj jakiś dowód ss konsoli to żaden dowód bo można w nich napisac co sie chce. Ale zgadzam się z tym w 20% co napisałeś tylko dodaj do tego jak mnie prowokowałeś i jakie obrzydliwe rzeczy pisałeś. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Domagadmsiesprawiedlowosci Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Niestety nie mam żadnych dowodów jestem zwykłym zjadaczem chleba i nie potrafię korzystać z demka ale proszę zobaczyć demko i zobaczyc jakie obrzydliwe rzeczy tam piszą. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 3 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Oj, oczywiście ,że nie dostałeś bana za nic. Chwilę po tym jak wbiłam na serwer dostałam wycinek konwersacji (który już dodał Browar) i oboje dobrze wiemy nie od dziś, i co nawet widać po twoim płytkim pisaniu w skardze - obelgi, wyzwiska leżą Ci w naturze. Poza tym najwidoczniej ,skoro po moim wejściu się nie odezwałeś nic na ten ten temat ,z wyzwiskami ,czy cokolwiek to pasowało Ci to wyzywanie z Twojej strony, moim zdaniem. Fajnie by było jakbyś pokazał jak "wtedy dołączyli do niego BrowarXD(Zjeb konfident) i jestem zjarana(przyćpany mozg) wyzywając mnie." Bo ja sobie nie przypominam abym rzuciła jakąkolwiek obelgę w twoją stronę, niesamowite jest też jakim musisz być człowiekiem, żeby kogokolwiek w ten sposób oceniać nie znając, mijając od czasu do czasu na serwerze. Nie ma czegoś takiego jak "koleśostwo", wszystkich traktuje po równo ,nie ma rywalizacji ,że komuś daje bana a drugiemu nie bo mamy jakąkolwiek relacje. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do bana permanentnego. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 24h. Edytowane 3 Lipca 2022 przez zjarana_xx3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 3 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Szczerze jak ktoś sadzi ze ten lambada moze byc nie winny to powinien sie powaznie zastanowic nad soba Bylem dluzszy czas opiekunem i staralem sie postawic serwer na nogi... glownym problemem byly osoby ktore bardzo utrudnialy gre innym i osoby o niskim poziomie kultury osobistej... Lambada byl w top3 opisze go w trzech cechach ... prowokator, wulgarnosc wobec innych i interpretowanie regulaminu wedlug jego dziwnej podswiadomosci... troche odklejka jak sentino albo helikopterek 3 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Brak dowodów = skarga odrzucona. Cytat Niestety nie mam żadnych dowodów jestem zwykłym zjadaczem chleba i nie potrafię korzystać z demka ale proszę zobaczyć demko i zobaczyc jakie obrzydliwe rzeczy tam piszą. Mogłeś zrobić zrzut ekranu konsoli; cokolwiek. Jedyne co wywnioskowałem z tej skargi to to, że ban był słuszny po tym co zareprezentowałeś w treści skargi. 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi