Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - MLODY

Apollyon

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: MLODY
Serwer: awp2
SteamID/IP:
Data i godzina: dzis ~10
Dowody (demko): https://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20220703-095737-434804339-awp_back_yellow_strefaskillav2-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_AWP__2____TR128.dem.zip
Podejrzane momenty, rozpiska: no coz, standardowo. dzieciaczek sprawdza pozycje przeciwnika przez sciane, celownik jak nie na typow to na poziom typa od razu, nic go nie zaskakuje, nie sprawdza pozycji, w ktorej nikogo nie ma. pozdrawiam

Edytowane przez Apollyon
  • Apollyon zmienił(a) tytuł na [ZGŁOSZENIE] - MLODY
  • Użytkownik

skoro wymagacie rozpiski, to go nie banujcie. Przestane zglaszac cheaterow, ktorych na awp biega duzo wiecej niz dostepnych adminow, a admini i tak nie widza gdy sa odpaleni. nie bede odwalal za was calej roboty za darmo, skoro to taki wielki problem to prosze bardzo xD

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Jak chcesz kogoś zgłosić na forum to musisz dać rozpiskę taki jest wymóg, jeżeli ci się nie chce zawsze możesz napisać do jakiegoś admina lub kogoś z ubt żeby wlazł na serwer i dał bana cheaterowi.

• Użytkownik

do tej pory nie robilem rozpisek i kazdy zgloszony przeze mnie gracz byl odwalony, zbanowany.

Wystarczajaco duzo czasu poswiecam, by sciagnac demko, ogladnac czy napewno jest odpalony czy nie - bedac czlowiekiem z biala ranga na forum. 

UBT ma przychodzic na gotowo i nie robic kompletnie nic mimo tego, ze range ma? wydaawalo mi sie, ze im wyzsza ranga tym wyzsza odpowiedzialnosc, a nie przychodzenie na gotowe.

Tak jak napisalem, nie podoba sie - nie banujcie. Dzieciaczek jest top1 i bedzie biegal po serwerze odwalony jeszcze 2 tygodnie nim jakis admin zczai, ze ma cheaty XDDD

Edytowane przez Apollyon
  • Użytkownik
24 minuty temu, Apollyon napisał:

do tej pory nie robilem rozpisek i kazdy zgloszony przeze mnie gracz byl odwalony, zbanowany.

Dobrze ale teraz wymagałem od ciebie rozpski.

25 minut temu, Apollyon napisał:

Wystarczajaco duzo czasu poswiecam, by sciagnac demko, ogladnac czy napewno jest odpalony czy nie - bedac czlowiekiem z biala ranga na forum. 

Nikt cie do tego nie zmusza żebyś zgłaszał kogoś, oczywiście dziękujemy za to ale to jest dobrowolne.

28 minut temu, Apollyon napisał:

Tak jak napisalem, nie podoba sie - nie banujcie. Dzieciaczek jest top1 i bedzie biegal po serwerze odwalony jeszcze 2 tygodnie nim jakis admin zczai, ze ma cheaty XDDD

Nie rozumiem dlaczego sie tak oburzyłeś gdzie tylko napisałem że wymagamy rozpiski jeśli chcesz zgłosić gracza na forum, równie dobrze możesz napisać adminowi na pw żeby wszedł na serwer czy jakiejkolwiek osobie z UBT + jeżeli tak bardzo dużo cheaterów spotykasz gdy grasz na serwerze złóż podanie na admina rekrutacja jest otwarta.

Przejrzałem demko i nic ciekawego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]