Donator J.Strzelcu Opublikowano 5 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Imię: Oliwier Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc Administracji serwera M/C w rozwijaniu się serwera aby była większa aktywność graczy, żeby na serwerze pojawiały się nowości (żeby nie było nudno) a także wspierać serwer finansowo aby nie upadł. Również chciałbym zostać Opiekunem dlatego że na serwerze zawsze jest administracja na serwerze, trzeba pilnować żeby była kultura, porządek i żeby panowała fajna i miła dla każdego gra. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Opiekun M/C Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem jakiś rok temu opiekunem serwera innej serwerowni, chciałbym powrócić do tej roli Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej będę wspierał serwer finansowo aby nie upadł i dawać nowe pomysły co by można dodać ciekawego Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/seevhook Coś o sobie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat. Moje zainteresowania to siatkówka, koszykówka a także gra w ping-ponga i w bilarda. Lubię podróżować a także spędzać wakacje z rodziną poza granicą. Często uprawiam sport trenuje (jest to moja pasja) , a moim ulubionym zajęciem jest muzyka, od 8 lat uczę się gry na akordeonie. Wymagania: Minimum 16 lat + Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe (wymagane) + Posiadać dobrą reputację na serwerze + Posiadać dobre zdanie u administracji serwera + Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP + Posiadanie admina na serwerze + Bycie osobą bardzo aktywną + 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 @ Admin CS:GO MIRAGE/CACHE jakie jest wasze zdanie ? 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BLACK_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 (edytowane) +doświadczenie +Wsparcie finansowe +Kultura +Pomocny +Aktywność Udziela się sporo na dc i na forum Powodzenia, z fartem Jestem na TAK Edytowane 5 Lipca 2022 przez _BLACK_ 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 5 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Widoczna chęć pomocy + Widać że mu zależy + Kultura + Aktywność + JESTEM ZDECYDOWANIE NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Lipca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 + wiek +/- podanie +SM + Wsparcie finansowe Na tak, powodzenia!!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEDWHITE Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 + kultura + aktywność +pomocny + wiek + doświadczenie w roli opiekuna JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 +wiek + aktywność +Doświadczenie +CHĘĆ DO POMOCY !!! Na tak ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 (edytowane) Na TAK - Wiek - Aktywność - Pomocny Pozdrawiam noswer Edytowane 6 Lipca 2022 przez noswer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik shady Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) +wiek +wsparcie finansowe +doświadczenie +aktywność +zaangażowanie +pomocny JESTEM NA TAK Powodzenia na nowym stanowisku mordo Edytowane 12 Lipca 2022 przez PLTigerPLStrefaSkilla.pl 1 3 2 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K3IC4M Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 +Wiek +Dużo czasu spędza na serwerze pilnując innych +Doświadczenie +Pomocny JESTEM NA TAK Powodzenia na nowym stanowisku !! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik intentafuerte Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 +Wiek + Doświadczenie +Pomocny, dobrze spełnia swoje zadania +aktywność Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1333333 Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) NA WIELKIE, ALE TO WIELKIE TAK + OGARNIĘTY ZAWODNIK + JEDEN Z LEPSZYCH ADMINÓW + MIŁY I KULTURALNY, IDZIE Z NIM PORZOMAWIAĆ! BIERZCIE GO! Edytowane 12 Lipca 2022 przez 1333333 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RĄSIA Opublikowano 15 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Odbierz rangę. Przyjmuje. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi