Użytkownik PiterRołdak Opublikowano 6 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 (edytowane) 1. Imię: Maks 2.Twój nick na serwerze: Piter Rołdak StrefaSkilla.pl 3. Aktualny wiek: 18 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/Piter Rołdak StrefaSkilla.pl/54.38.142.181:30035/ (trochę ucięło - aktualnie +/- 20h ) 5. W jakich godzinach grasz?: 9/23, zależy od chęci i tego, czy mam coś do roboty. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Miałem admina 2x na innych serwerach społeczności. Niestety nie była to StrefaSkilla. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie, jestem dobry chłopak 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jak już wyżej wspomniałem - admina posiadałem dwukrotnie - także jakieś doświadczenie jest, potrafię odróżnić dobrych graczy od odpalonych(ale jak to każdy człowiek, nadal się uczę). Lubię pomagać - admin tutaj znacznie ułatwił by sprawę w rozwiązywaniu wszelkich problemów/konfliktów. Jestem miły i sympatyczny, często można mnie zobaczyć w grze. Łatwo nawiązuje kontakt z innymi osobami 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/fifa23bedziedobra/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:0:605758417 @ Admin CS:GO ONLY AWP #1 Edytowane 9 Lipca 2022 przez PiterRołdak gt ostro zaniża Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Lipca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 + Wiek +SM +\- Doświadczenie (niby miałes admina, a zgłaszasz mi czystych ludzi do sprawdzania) - Czasem za duzo placzesz jak cie zabijają Niby cos tam plusów jest, podanie skromne lecz z najważniejszymi informacjami. Wybacz, ale ja za bardzo co do twojej kandydatury nie jestem przekonany, Na małe NIE, wykaż się bardziej, a wtedy moje zdanie co do ciebie ulegnie zmianie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiterRołdak Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 14 minut temu, Torf napisał: + Wiek +SM +\- Doświadczenie (niby miałes admina, a zgłaszasz mi czystych ludzi do sprawdzania) - Czasem za duzo placzesz jak cie zabijają Niby cos tam plusów jest, podanie skromne lecz z najważniejszymi informacjami. Wybacz, ale ja za bardzo co do twojej kandydatury nie jestem przekonany, Na małe NIE, wykaż się bardziej, a wtedy moje zdanie co do ciebie ulegnie zmianie. Jasne Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 @ Admin CS:GO ONLY AWP #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VoLLveR' Opublikowano 8 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 + wiek +sm + doświadczenie - gt Wszystko niby cacy, tylko te gt. Grasz na strefie od niedawna, pobądź z nami dłużej i będę na tak. Ale niestety na nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi