Użytkownik shady Opublikowano 8 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) 1. Nick osoby oskarżonej: AXwelL 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun): admin 3. Twój nick: Day (jeba anime) 4. Powód skargi: zostałem wyrzucony kilkanaście razy przez tego admina za nick gdyż uznał ze jest obraźliwy powiedziałem że wyrażam tylko Swoją opinię na temat anime lecz dk tego osobnika to nie przemawiało wkoncu po kilkunastu kickach dostałem bana na 30 minut co więcej admin ten ignorował to że jestem obrażany przez innego gracza 5. Dowody: na demku wszytko będzie pięknie widoczne 6. Data zdarzenia: 12 25 około 7. Opis zdarzenia: no to podałem w powodzie skragi Chchailbym tak dodać że wczoraj dostałem bana za to samo lecz po napsianiu odwołania zostałem odbanowany z powodu że ubt uznało że jebac anime to nie jest obraźliwy nick Liczę na oficjalne przeproszenie mnie oraz na co najmniej jednego minusa dla tego osobnika Pozdrawiam serdecznie Edit. Tak chciałbym jeszcze dodać że w nikcu nie było jebac anime tylko jeba anime więc kompletnie nie wiem dlaczego zostałem wyrzucany kilkunastokrotnie oraz ostatecznie zbanowany JEBA ANIME ≠JEBAĆ ANIME Ale MORDO jak ty mnie wyzywales to on miał wywalone pomimo tego że mu pisałem k tym że mnie obrażasz w postaci że mam jeden chromosom więcej itd a nick tyczył się jedynie mojej własnej opinii więc... Według regulaminu serwera w skargach mogą się wypowiadać jedynie osoby oskarżone oskarżyciele oraz opiekunie/właściciele serwera proszę moderacje forum o szybką rekajce ❤️❤️W Ale on nie tylko raz mnie obrażał lecz wielokrotnie to robił a mój nick pokazywał wyłącznie MOJE stanowisko wobec anime co według nawet polskiego prawa jest legalne (wolność słowa art 54 konstytucji) i nie może mi zostać to zbaronione oraz nie miałem na celu nikogo obrazić więc ban jest niesłuszny w moim odczuciu Edytowane 8 Lipca 2022 przez PLTigerPLStrefaSkilla.pl 4 1 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xKarex5 Opublikowano 8 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Prosił cie o zmiane nicku z powodu tego że sam ja we własnej osobie miałem nick anime koks, zapytał sie mnie czy mnie to w jakiś sposób uraża jak mu odpisałem że tak zaczął cie prosić o zmiane nicku, później były kicki a na końcu dostałeś bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 8 Lipca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 @ BellaCiaoo zoba demo 1 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik Axwel123 Opublikowano 8 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick bezpośrednio obrażal gracza "anime koks", który zgłosił mi to. Jasno pisze w regulaminie( 1.14 Nick gracza/NameTag broni/clantag nie może zawierać treści obraźliwych/rasistowskich/wulgarnych/prowokujących. Co do obrażania cię gracz nazwał cię "psem" za co dostał upomnienie, poza tym "pies" nie jest tak obraźliwe jak nazwanie swojej drużyny "debilami" jak zrobiłeś wczesniej na co przymknąłem oko. Zamiast prowokowac takie sytuacje( to nie twoj pierwszy raz) znalazłbyś sobie inne zajęcie. Upominałem cie wielokrotnie, nie słuchałeś finalnie dostałeś bana na 30 minut. Edytowane 8 Lipca 2022 przez Axwel123 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 10 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 no elo I teraz tak, gracz anime koks zgłosił Cie za nick bo się poczuł urażony, Axwell pierw Cie upomniał żebyś zmienił nick to zacząłeś dyskutować z nim, prowokowałeś go żeby dał Ci bana na 24h tak jak "seev". Dostałeś ponad 10 kicków od Axwella, prosił Cię o zmiany a Ty wchodziłeś, i go od nn wyzywałeś, nie wykonywałeś poleceń administratora, co koniec końców zakończyło sie banem W dniu 8.07.2022 o 12:32, PLTigerPLStrefaSkilla.pl napisał: Tak chciałbym jeszcze dodać że w nikcu nie było jebac anime tylko jeba anime jeba anime = jebac anime https://zapodaj.net/b0a17d35f3460.png.html W dniu 8.07.2022 o 12:32, PLTigerPLStrefaSkilla.pl napisał: Ale MORDO jak ty mnie wyzywales to on miał wywalone pomimo tego że mu pisałem k tym że mnie obrażasz w postaci że mam jeden chromosom więcej itd a nick tyczył się jedynie mojej własnej opinii więc... Jedyna rzecz do której się mogę przyczepić, tu nie było żadnej reakcji ze strony admina. W dniu 8.07.2022 o 12:32, PLTigerPLStrefaSkilla.pl napisał: Liczę na oficjalne przeproszenie mnie oraz na co najmniej jednego minusa dla tego osobnika nie poczuwasz sie lekutko? pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 10 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi