Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 11 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Zjarana jestem 2. Co chcesz zmienić: Regulamin w języku angielskim + nowe mapki. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dobra połowa graczy na serwerze to obcokrajowcy a angielskim oprócz swojego języka biegle posługują się wszyscy, ułatwiło by im to życie i niepotrzebne bany ponieważ nie każdy odpowie na ostrzeżenie i zapyta dlaczego ,a ja nie musiałabym za każdym razem ,komuś z osobna tłumaczyć i wyjaśniać punktów regulaminu. No i przydały by się nowe mapki ,jak kiedyś było ,były co jakiś czas dodawane nowe i zostawiane te z większą liczbą graczy wybierających daną mape ,a juz hoho i ciutciut czasu nic nowego nie było. Jestem pewna ,że jak najbardziej będzie to pozytywna zmiana 4. Link do pluginu (opcjonalnie):------- Kilka propozycji mapek do usunięcia tymczasowo: surf_combat ,surf_ski_5, surf_super_mario, surf_sand Kilka propozycji mapek: surf_bangarang_kill surf_WinterJump surf_labirynto surf_sand_remake surf_czysty Edytowane 11 Lipca 2022 przez zjarana_xx3 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 /rules Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi