Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - nim2

nim2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: nim2
Admin banujący:   LAN_CIECHOCINEK2K2
Serwer: COD MOD 201
Data zdarzenia: 2022-07-13
Opis sytuacji: Witam 

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie dostałem UB?

Wczoraj grając na serwerze już parę godzin nagle dostałem bana przez serwer nie wiem z jakiego powodu czy to jakiś błąd czy o co chodziło napisałem odwołanie aby się tego dowiedzieć. Po dłuższym czasie próbowałem wejść na serwer aby sprawdzić czy ban został odwołany i serwer parę razy mnie wyrzucił. Kiedy odczekałem kilkanaście minut może trochę dłużej ponownie wszedłem na serwer i mnie nie wyrzuciło więc myślałem że dostałem UB. Wtedy po paru minutach grania admin od razu mnie zbanował nie dając ostrzeżenia że mam aktywnego bana. A wystarczyło powiedzieć to bym wyszedł z serwera! Moderator dopiero dzisiaj zareagował po ponad 18 godzinach nie dając mi ub oraz możliwości wytłumaczenia się z całej sytuacji! 

Gram na tym serwerze już dłuższy czas nigdy nie było ze mną problemów jedynie co dostałem screeny na których było widać że jestem czysty więc proszę o ponowne rozpatrzenie mojego odwołania, odnośnie bana.

Mam nadzieję że moja sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie i będę mógł  dalej grać na serwerze!

Z góry dziękuję i pozdrawiam nim2

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://strefaskilla.pl/temat/43685-odwo%C5%82anie-nim2/
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Super 1

Z mojej strony skoro wszedłeś na serwer bez dostania ub na forum to jest wejście na aktywnym i perm.

10 godzin temu, nim2 napisał:

Moderator dopiero dzisiaj zareagował po ponad 18 godzinach nie dając mi ub oraz możliwości wytłumaczenia się z całej sytuacji! 

Mam coś takiego jak praca i sen niestety. Mam 24h na ogarnięcie bana więc bez problemu się wyrobiłem w tym czasie.

@ Shoter @ Mlynek  @ ALCMDZ  wasza decyzja co dalej z tym graczem.

• Użytkownik

Rozumiem że każdy ma swoje życie poza CSem. Ale jak pisałem wcześniej kilka razy próbowałem wejść na serwer i mnie wyrzucało bo mam bana. A jakiś czas później normalnie się zalogowałem i nie spodziewałem się że nadal go mam. A admin mógł chociaż uprzedzić i bez problemu bym wyszedł 😑 a nie odrazu perma🫤

• Użytkownik

Nie wiem, czy ja jestem głupi czy źle widzę czy co ale
Dostałeś ban od serwera kolo 20:00
Wszedłeś 3 godziny później
a sprawa o odwołanie rozpatrzona została nastepengo dnia o 11 rano czyli    = 15 h później.
Ubt ma na to 24h
A ty wbiles po 3 i sie tlumaczysz ze "myslalem ze mam ub" XDD
Miales inny sid / ip / tylko nick sie zgadzał .

obraz.thumb.png.cd243b7f312103e2437a04298a31017c.png

• Lubię to! 2
  • Wrr 1

CQVB4kB.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]