Użytkownik RobertGarnuch Opublikowano 16 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Robert Garnuch Nick admina banującego: VirtuosoXenoN Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm 16.07.2022 ok. 15:30 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): W sumie to nie wiem jak to opisać, siedziałem wcelowany w rampę, zabiłem 1 typa i dostałem bana z bomby. Już 3 raz piszę odwołanie od niesłusznego bana i nie chce mi się po raz kolejny produkować o tym, że admini banują jak popadnie bez żadnej analizy na spectate. Na pewnej upadłej już serwerowni gdzie miałem kiedyś Opiekuna to Panowie Admini dawno utraciliby uprawnienia, ale no cóż, nie mam tu nic do gadania. Radzę następnym razem założyć słuchawki i zmienić volume 0.01 na przykładowo 0.5, może to pomoże w ocenianiu czy ktoś lata odjebany czy po prostu słyszy kroki w słuchawach. Proszę o unbana i wklejam 2 linki z poprzednimi odbanowanymi podaniami o ub może to coś rozjaśni w mindsecie admina. #1 #2 Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:548770096&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057805921/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: "You have been banned from this server" Edytowane 16 Lipca 2022 przez RobertGarnuch Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 16 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 (edytowane) @ VirtuosoXenoN 48h Jakas sensowna rozpiske prosimy Dopiero 3 ban za nic? Spokojnie Agencik rozpiske dawaj a nie 1 zdanie i z bani Edytowane 16 Lipca 2022 przez SADZIK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 16 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 obserwowalem Cie przez 6 rund, zbanowalem w momencie gdy zobaczylem ze walisz preefire gdy ziomek chcial zrobic rightpica ale mu nie wyszlo, nie wydal zadnego dzwieku ani nie wychylil, zauwazylem u Ciebie dwie takie same akcje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 16 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 nie mam do tego rozpiski ani zapisanego demka, gosciu po kilku akcjach wydawal sie pewniakiem, decyzja po waszej stronie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 18 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Brak rozpiski ze strony admina, ub. @ ^Apple^ drugie demko nie rozpisane a admin na okresie próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 18 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi