Użytkownik WściekłaMeblościanka Opublikowano 18 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Wściekła meblościanka 2. Co chcesz zmienić: ograniczyć ilość graczy którzy mogą zakupić AWP do ilości 3 na każdą z drużyn 3. Dlaczego chcesz to zmienić: To bardzo proste - nie da się grać. Przedwczoraj na środku stało 6 CT z AWP, nawet się nie dało wyjść z respa TT na środek. Jest za duży haos jak co drugi z tą bronią gra. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): nie mam Edytowane 18 Lipca 2022 przez WściekłaMeblościanka 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 18 Lipca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Co do twojej propozycji to jestem na Nie. Dlatego, ze sam lubię awp tak jak połowa serwera i ludzie będą nią grali jak umią a blokada zniechęci dobrych graczy tez co graja właśnie Awp.. Bez sensu propozycja bo dużo ludzi też chce wbić skiny do awp.. Edytowane 18 Lipca 2022 przez TetraHydroCannabinol 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik WściekłaMeblościanka Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) 13 minut temu, TetraHydroCannabinol napisał: Co do twojej propozycji to jestem na Nie. Dlatego, ze sam lubię awp tak jak połowa serwera i ludzie będą nią grali jak umią a blokada zniechęci dobrych graczy tez co graja właśnie Awp.. Bez sensu propozycja bo dużo ludzi też chce wbić skiny do awp.. a ja lubie grać z tarczą i auto lamą i też jest zakazane... bez sensu twój argument. Nie mówię o zakazie grania tylko ograniczenia ilości na drużyne, czasem są momenty gdy 1/2 biega z awp a już bardzo często jak co 3. Skoro ten temat już się przewija któryś raz z kolei to znaczy że jest coś na rzeczy. Edytowane 18 Lipca 2022 przez WściekłaMeblościanka 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Był już ten temat poruszany i większość była na nie i obecnie też jestem na nie. Przeszkadza Ci ilość AWP na serwerze zmień serwer proste. Serwer jest tak zrobiony i przystosowany żeby każdy gracz miał swobodny wybór czym chcę grać Czytaj ze zrozumieniem @ WściekłaMeblościanka to że napisałem że serwer pod względem wyboru broni jest tak zrobiony i skonstruowany nie znaczy że jest tak ze wszystkim nie wyciągaj pojedynczych słów. Jeżeli chodzi o tarczę nie jest to broń a propozycja jest na temat broni więc nie wiem jaki sens ma twój dziecinny argument. Na taki serwer wchodzi się postrzelać a nie kampić w rogu z tarczą i się cieszyć jak 11 letnie dziecko. Dlatego po to są propozycje żeby każdy mógł się wypowiedzieć a z tego co widzę każda osoba która da na nie jest przez Ciebie krytykowana i na siłę próbujesz podważyć jej zdanie żeby tylko mieć rację. Bezsensu... 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik WściekłaMeblościanka Opublikowano 18 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 26 minut temu, s.a.v.i.t.a.r napisał: Był już ten temat poruszany i większość była na nie i obecnie też jestem na nie. Przeszkadza Ci ilość AWP na serwerze zmień serwer proste. Serwer jest tak zrobiony i przystosowany żeby każdy gracz miał swobodny wybór czym chcę grać XDDDD to usuncie dział propozycje no bo "serwer jest tak zrobiony" i się go nie poprawia "żeby każdy gracz miał swobodny wybór czym chcę grać " wspominałem o tarczy którą lubię grać a jest zbanowana ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Moja osobista opinia na ten temat jest taka, że wewnątrz mnie gdy nadchodzi godzina 23:00 i potem nagle widzę wcelowanych szcześć AWP na mida na początku rundy,( darmowy SVIP dla wszystkich), to w środku zaczyna mnie po prostu gotować. Praktycznie runda w rundę cały środek ( MID ) jest odcięty od gry, bo po prostu nikt tam z normalną bronią nie chodzi. Oczywiście oprócz AWP, bo jedynie ktoś kto ma skilla i ma refleks może się mierzyć z tą bronią gdy posiada AK-47 lub M4 itp. A potem dziwić się czemu wychodzi SPAM SG na midzie skoro gracze próbują jakoś się od tych awp po prostu odciąć - proste . Osobiście dla mnie taki limit mógłby zostać wprowadzony ( Max 3-4 AWP w drużynie ), bo ostatnio kilka razy w sumie sam myślałem, żeby założyć taki temat i zobaczyć zdanie innych, ale widzę, że ktoś mnie uprzedził . Wiadomo dowolność dowolnością, ale tutaj chodzi również o równowagę po obu stronach, a ta jest nie raz bardzo nie równa zwłaszcza w godzinach nocnych. Widzę jako jedyny poza założycielem tematu jestem za wprowadzeniem czegoś takiego, ale to jak już uważacie 5 Odnośnik do komentarza
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Jestem na tak żeby dac na okres probny i zobaczyc jak to bedzie Edytowane 18 Lipca 2022 przez ESESESESESESESES 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 20 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Jak jest free vip i zaczyna byc duzo awp to przewaznie koncze gre i ide lulu. Zamiast limitowac usuncie z menu VIPa AWP. Jak ktos jest lamus to bedzie zbieral 3 rundy na awp., wiec na pewno bedzie mniej awp na runde. To jest tak samo irytujacy przedmiot jak tarcza. Siedzi pelno kamperow cala mape na zielonych i zamiast zrashowac bsa to czekaja az ct sie znudza i wyjda do nich. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 20 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 (edytowane) I tak to nie przejdzie Ale taki limit 4/5 awp na drużynę byłby spoko Edytowane 20 Lipca 2022 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Basia Opublikowano 20 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Będąc sam częstym bywalcem na ONLY DD2 pajace stoją na tym respie i strzelają z tego respa i czekają aż ktoś wychyli. Może rozważcie ustawienie limitu AWP w zależności od stosunku graczy albo odblokowanie jej od 4 rundy bo limit jest i tak bez sensu. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 5 max awp i wlacza zakaz calkowity na awp kiedy druzyna wygra powyzej 6 rund z rzedu(po przegranej wylacza) 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi