Użytkownik RobertGarnuch Opublikowano 23 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Robert Garnuch Nick admina banującego: kamyczekk Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm 23.07.2022 13:11 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram na serwerze, końcówka mapy ostatnia runda po ct, terrorysci raszują A, ja siedzę schowany pod drewnem, nabijam kilka killów po tym jak jeden terro słabego molotova rzucił pod drewno i przeciwnicy się mnie tam nie spodziewali, przeskanowałem przez drewno tetrisa, bo dosłownie całe terro biegło pałace/rampe, więc przy 8 graczach na pewno ktoś siedział na tetrisie(akurat bardzo common angle tam przy wejściu na tetrisa obok tej dolnej cegiełki) i po pierwszym burscie akurat udało mi się przeskanować typa po czym dostaje bana z bomby(już czwartego na tej serwerowni i trzeciego na tym serwerze xD!). No co, proszę o unbana i taką radę dla adminów, żeby częściej forum odwiedzali, bo jak już wcześniej wspomniałem to już 4 perm w tym 3 na tym serwerze, gdzie za każdym razem dostałem unbana, bo jestem czysty, więc będąc administratorem wypadałoby raz na jakiś czas odwiedzić forum. Poniżej wstawiam poprzednie unbany jakby ktoś chciał sobie poczytać: Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:548770096&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057805921 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: "You have been banned from this server" Edytowane 23 Lipca 2022 przez RobertGarnuch Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 23 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 @ kamyczekk 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 24 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) 33:14-wcelowanie się w pałac, w miare normalne 37:11-dziwny kill no ale mógł go słyszeć 37:37-byłeś wcelowany bardzo długo w niego, nie sprawdziłeś czy ci od undera może przyjść etc 38:57-celujesz po nogach i celownik skacze ci na jego ciało? 42:54-slyszales gracza jak jeszcze stal za paczkami a ty wycofales sie pod conna wcelowując sie w dół connecta nie slyszales go poniewaz nie podskoczyl ani nie biegl 46:30-troche dziwne że wcelowujesz sie w jungle a tam akurat jest enemy wszystkich killi sensu wypisywac nie ma, mnie tylko zastanawia to czemu celownik przy zabojstwie od dolu do gory ci lata Edytowane 24 Lipca 2022 przez kamyczekk Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 33:14 - No ta -B 37:11 - -B 37:37 - Miał ludzi na midzie -B 38:57 - ? -B 42:54 - -B 46:30 - Przecież enemy zrobił tam killa -B ehhh... Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi