Użytkownik∙ murderer tommy Opublikowano 30 Maja 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 1. Imię:Mateusz 2. Wiek:19 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:9h 4. Co chciałbyś zmienić:Wszystko jest ładnie 5. W czym chciałbyś pomóc:ako moderator chciałbym pomóc wam ogarniać porządek na forum, przenosić tematy w odpowiedni dział, wtedy kiedy jest w złym, nadawać ostrzeżenia użytkownikom za złamanie regulaminu. Ogólnie pomagać graczom, jak i administracji. 6. Dlaczego akurat ty:estem bardzo kulturalną, uporządkowaną osobą. Nikogo nie faworyzuję a rolę moderatora wykonywałbym bardzo skrupulatnie. Mam mnóstwo wolnego czasu i zawsze można się ze mną bez problemu skontaktować. Tak jak już wyżej napisałem mam doświadczenie związane z pełnieniem tej roli. Piszę poprawnie po polsku, umiem pracować w grupie. Zawsze można liczyć na moją pomoc. Na forum pilnowałbym porządku i tego, aby wszyscy użytkownicy czuli się tu dobrze. Myślę, że możecie mi zaufać i dać szansę, a na pewno was nie zawiodę 7. Staż na forum:Zaczynam a chce pomóc 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak byłem kiedyś moderatorem 9. Miejsce na 10 reklam sieci:Nie wiem jak wam ma zrobić reklamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ESSA Opublikowano 30 Maja 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Pffff jakąś kpina jesteś moment i od razu chcesz moda jakiś żart moim zdaniem od razu do odrzucenia i do kosza tę podanie ^^ [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Maja 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Nikt cię nie zna. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Maja 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 .odrzuconepodaniekurwa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi