Premium NetaO RIP Opublikowano 26 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Imię: Wiktor Wiek (dokładna data urodzenia): 11.04.2001 Doświadczenie: Kilka razy miałem przyjemność posiadać rangę typera również tutaj na sieci. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mam trochę wolnego czasu więc z miłą chęcią dołożę swoją cegiełkę w dziale typera. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: CS:GO 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rybka69 Opublikowano 26 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 2 godziny temu, s.a.v.i.t.a.r napisał: Kilka razy miałem przyjemność posiadać rangę typera również tutaj na sieci. To dlaczego nie masz? +wiek +/- kilka razy ta sama rangą nie wiadomo z jakich powodów -CS:GO jest zajęty przez chyba Apple 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @ Typer proszę o wypowiedź. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 27 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wiek + Doświadczenie + Chęci pomocy + Jestem ZA okresem próbnym! Powodzonka! 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 +wiek +Aktywność - Miał range typera a teraz jej nie ma :0 Jestem za okresem próbnym 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Okres próbny. 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi