Użytkownik Rybka69 Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nick: @ Rybka69 Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: Dodać kanał gdzie będą wrzucane tik toki Link do bota: - 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @ Admin DISCORD ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Pomysł fajny ale jakieś zakazy co do wstawianych TikToków raczej musi być jakie można a jakie nie. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 28 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Ja bym nie dodawał tak zwanych " bezsensownych kanałów " . Jest zrobiony nowy discord i są tam tzw. ważne kanały już mamy kanały " nieskończona opowieść , liczenie , skojarzenia, memy itd " starczy tego . W skrócie zaśmieca to discorda Jestem NA NIE!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi