Użytkownik Rybka69 Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nick: @ Rybka69 Nick oraz # oskarżonego: Animeq (Admin) Powód napisania skargi: Promowanie serwera minecraft Data zdarzenia: chyba 2 dni temu Dowody (screeny, dowody): macie logi i hana na pewno wie o co chodzi Coś od siebie: kocham lemoniadę 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 @ Animeq Coś na swoją obronę ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 28 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Przyznaję się zapomniałem o tej zasadzie i niestety nic nie usprawiedliwia mojej wiadomości jestem gotów przyjąć karę Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Animeq działał w dobrej wierze bo użytkownik spytał się tylko czy ma jakiś fajny serwer minecrafta a ten podał mu tylko nazwę serwera. (Admin zostanie ukarany za swój błąd) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi