Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Nick: NoMercy. Wiek: 15 Program, którym się posługujesz: Gimp W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Awatary,Sygnatury Jak długo zajmujesz się grafiką?: Ponad pół-roku z przerwą Dlaczego ty?:Dlaczego ja? Hmm ponieważ jak widzę nie ma grafika i chyba od tego też zleceń nie ma a ja lubię robić grafiki i tak będę miał pomysły co robić.Jestem pomocy aktywny i myślę,że sobie poradzę więc dajcie mi szansę a ja nadrobię to wszystko Linki do 2 realizowanych zleceń: Niestety nie mam ponieważ nie ma żadnych zleceń ale na pewno to nad robię jak dacie mi szansę tak jak i mój czas na forum. @EDIT mam jedno Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Poniżej! Edytowane 10 Grudnia 2018 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nie, - Nie znam - Brak aktywności - Prace bardzo słabe Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 W sumie Jestem na TAK 3 godziny temu, Ar0n napisał: Nie, - Nie znam - Brak aktywności - Prace bardzo słabe Aktywność zawsze poprawi Grafik to nie jest jakaś "bardzo ważna ranga" i nie dostaje nie wiadomo jakich uprawnień więc czemu nie +Jest tylko 1 technik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dokładam tu zlecenia bo EDYTOWAĆ NIE MOGŁEM ! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Narazie nie - po bądź trochę z nami i daj sie poznać. - prace są bardzo słabe - konto założone wczoraj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Prace dość na podstawowym poziomie, ale myślę, że na okres próbny można Cię przyjąć. Koniecznie popraw aktywność, daj się poznać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi