Użytkownik∙ Midnight Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick: Midnight Nick oskarżonego: Błaszczyk Powód skargi: obrażanie, psucie atmosfery na Chatboxie, brak kultury Opis sytuacji: Cóż nie jest żadną nowością, iż błaszczyk nie przepada za pewnymi osobami na forum. Jednakże te pewne osoby, które notorycznie obraża nie mają do niego nic nawet nie zaczynają do niego pisać nie wchodzą mu w drogę. Błaszczyk wtrącając się do mojej rozmowy na SB na początku kilkukrotnie mnie obraził, gdy ja nie zaczynałem z nim dyskusji pisałem do kogoś innego lub nie pisałem wcale. Upomniałem go, powiedziałem "nie chce pisać skargi na Ciebie, nie zmuszaj mnie do tego"(Coś w tym stylu). Wróciłem na forum później patrzę na Chatboxa sytuacja się nie zmieniła, dalej oczerniał i obrażał mnie(bez mojego udziału) i inne osoby. Data i godzina zdarzenia: pierwsza część: 17:56 1 Sierpnia 2022 roku część druga: 19:37 również dzisiaj. Miejsce zdarzenia: Chatbox, dlatego nie piszę w dziale serwera. Dowody: Tutaj zaczyna się wtrącać i oczywiście z obrażaniem. zaczyna od wyzwiska Coś od siebie: Mam już tego dość, nawet nie rozmawiałem z nim. Upominałem, prosiłem ale miara zażenowania się przelała. Nie jest to już pierwszy raz Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Midnight 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Generalnie miał wcześniej otrzymać ode mnie ostrzeżenie iż widziałem całą sytuację, ale nie miałem tego jak zrobić. Dostał już ostrzeżenie za 1, ponieważ to już nie jedna taka sytuacja z jego udziałem 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Midnight Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) nie skończyłem jednej skargi błaszczyk już znowu zaczyna... Każda z tych wypowiedzi może urazić, są napisane by obrazić lub prowokować. 1 warn to mało, bo nie ma poprawy a nawet się mu pogarsza... Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Midnight dowody 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Admin dodatkowo otrzyma blokadę na 72h. Zamykam 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi