Donator J.Strzelcu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 1. Imię: Oliwier 2. Wiek: 18 3. Nick# na Discord: quaadraa#1147 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Na discordzie jestem 24/7 powiadomienia mam włączone i staram się być aktywny całymi dniami. 5. Twoje doświadczenie z Discord: Mam doświadczenie z discordem , dużo miałem swoich serwerów, które tworzyłem sam teraz posiadam swój i bardzo dobre mi póki co idzie więc myślę że spokojnie ogarnąłbym tą role i pomógłbym adminom, gdyż aktualnie ich nie ma. 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Brakuje adminów na discordzie a wiem że wsparcie z mojej strony przydałoby się. Chciałbym także dawać nowe pomysły co by można było dodać na discorda jakieś fajne konkursy itp. 3 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jestem za okresem próbnym. +wiek +aktywność +doświadczenie - Jedynym problemem jest to że wczoraj napisałeś rezygnację a dziś składasz podanie 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) -niezdecydowanie +doswiadczenie +aktywnosc Jestem na NIE pewnie i tak za parę dni rezygnacja będzie. 16 godzin to dobry wynik Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez jasiekoks 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zdecydowanie na NIE Dlaczego? - Nie dość ze nie potrafiłeś ogarnąć sytuacji która miała miejsce wczoraj to w dodatku siedząc z nami na voice chacie podczas tej sytuacji groziłeś mi banem, gdy ja odezwałem się do ciebie z jakiego to powodu to nagle ucichłeś siedząc na afk lub podsłuchując i nic z tym kompletnie nie zrobiłeś, wyśmiewaliśmy wszystkich z administracji w twojej obecności a ty nic... Odnoszę wrażenie że po prostu nie nadajesz się do tej roli, już nie wspomnę o tym że złożyłeś rezygnacje od razu po tym jak zobaczyłeś u rudzi opiekuna Teraz nagle wracasz... myślę że na stanowisku admina powinny być osoby poukładane i takie które w pewnych sytuacjach poradzą sobie zz ogarnięciem towarzystwa. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Podanie przyjęte każdy może mieć gorszy dzień :0 Odbierz rangi na forum i na dc Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi