Użytkownik w1ciu Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Twój nick na serwerze: w1ciu Nick admina banującego: kamyczekk Dostałeś bana, gaga czy muta?: - Czas oraz data bana: perma Serwer na którym dostałeś bana:StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Nie mam pojęcia o co chodzi, wyszedłem na okno zabiłem kamyczka w głowę i zbanował mnie za cheaty,nie sprawdzajac na 100% moje konta ,zauwazyl zapewne tylko to ze nie mam zadnej odznaki a nie to ze mam kupione skiny. Piekna niekompetentnosc admina wypowiadam sie jako wielokrotny admin serwerow csgo.(chce dodac ze nagrywam kazda moja rozgrywke w csgo poniewaz cos nie cos montuje na yt i moge udowodnic to ze jestem czysty. Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:642656432&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199245578593/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: po prostu ban Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @ kamyczekk 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik w1ciu Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 domyslam sie ze nie pisze sie pod swoimi postami ale dostane ub? Odnośnik do komentarza
Użytkownik w1ciu Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 zweryfikuj mnie ktos na dc i tam pokaze dowody na niekompetencje tego placzka admina . w1ciu#2342 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Całe demko jest polagowane i wiekszosc strzalow/granatow dziala z opoznieniem 17:47-Wcelowany wbiega w gracza z lekkim prefire 19:53-Info miałeś ze jest w kuchni, lecz zaniepokoił mnie ten peek prosto w gracza 23:13-lekki prefire ale na DEMKU nie widać bo są lagi... Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 17:47 - Każdy się tam wcelowuje przy skracaniu apartów, nawet nie był to prefire -B 19:53 - -B 23:13 - -B UB 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi